X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3373

Areal/kælder:

160 / Nej

Rum:

5

Etager:

1

Grund:

1114

Byggeår:

2004

Energimærke:

C

Store billeder

Solgt

Margrethesvej 2, Voel

Indflytningsklar villa som er opført i 2004 med cementtag og mahogni-vinduer. Boligen er beliggende i Voel, som er en attraktiv by med et godt forenings- og sportsliv, god skole og indkøbsmuligheder, og så er der kort afstand til både Silkeborg og Århus.

Villaen er velindrettet og fremstår lys og løbende opdateret og indeholder et lyst bryggers med plads til vaskefaciliteter, stort køkken/alrum med klinker og med HTH-køkken og med masser af plads til at familien kan samles og med mulighed for at tænde op i brændeovnen, hyggelig stue med et stort vinduesparti der giver et godt lysindfald, 2 dejlige badeværelser med bruseniche, lyse klinker og HTH-skabselementer. Huset har hele 4 gode børneværelser med tæpper og et soveværelse som ligger i forbindelse med en lille entré samt det ene badeværelse.

Tilhørende 62 kvm. rummelig isoleret garage med elektrisk port. Overdækket areal bag garagen, som kan benyttes til opbevaring af haveredskaber, brænde m.v. Endvidere ugenert have med stor stenbelagt terrasse hvor sommeraftener kan nydes.  

plantegning
plantegning