X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3474

Areal/kælder:

205 / Nej

Rum:

5

Etager:

2

Grund:

119988

Byggeår:

1927 / 2001

Energimærke:

D

Økonomi

Kontantpris:

4,495,000

Udbetaling:

225,000

Brutto*:

21,041

Netto*:

17,493

Ejerudgift:

1,804

* Brutto og netto er oplyst ex. ejerudgift

Bestil fremvisning

Sepstrupvej 50, Sepstrup

Charmerende 3-længet landejendom, som fremstår i en flot moderniseret stand med bl.a. et stuehus med cementtagsten fra 90'erne, vinduer fra ca. 2005 og flotte hvidpudsede facader. Ejendommen har et samlet jordtillæggende på ca. 12 hektar med bl.a. et skovareal på ca. 5 hektar med gode jagtmuligheder. Stedet tilbyder i øvrigt rige muligheder for dem, som ønsker en pladskrævende hobby, dyrehold, hjemmeerhverv, 2-families bolig eller lignende men tilbyder samtidig en stilhed og skønne landlige omgivelser. Man er ligeledes velplaceret i forhold til flere større byer, og man kan indenfor ca. 15 min. kørsel nå til Silkeborg. Her er desuden nem adgang til motorvejen, som forkorter transporttiden til og fra byer som Herning og Århus. Endvidere kun få minutters kørsel til Gjessø og Them, hvor der er indkøbsmuligheder, skole, daginstitution og diverse fritidsaktiviteter.

Man ankommer til ejendommen via en charmerende grusvej, som fører til den tilbagetrukne 3-længet ejendom og en hyggelig gårdsplads. Selve stuehuset er flot moderniseret af nuværende ejer og hele stueetagen er totalistandsat i 2014 med bl.a. gulvvarme og indeholder en nydelig og rummelig hall med garderobeplads og opgang til 1.salen. Stort og lyst køkken/alrum med spiseplads og udgang til en skøn og ugeneret sydvendt terrasse, som indbyder til hyggeligt samvær med familien, mens sommeren og de smukke omgivelser nydes. Fra alrummet er der åben forbindelse til et flot moderniseret landkøkken fra 2014. Herfra er der direkte adgang til et praktisk viktualierum samt en skøn udestue, som er med til at forlænge sommersæsonen. Fra alrummet er der adgang til et teknikrum/bryggers med plads til vaskefaciliteter. Her er ligeledes adgang til et stort og eksklusivt indrettet badeværelse fra 2014 med både bruseniche, badekar samt væghængt toilet. Endvidere består stueplan af en forældreafdeling med et stort og lyst soveværelse, som via et skydedørsparti har direkte adgang til et stort walk-in closet. 1.salen består af lys og rummelig repos med loft til kip og fin plads til kontormiljø eller ekstra stue. Derudover er her 2 store børneværelser ligeledes med loft til kip. Badeværelse fra 2014 med væghængt toilet og brusekabine. I de 2 øvrige længer har man en indretning, som virkelige giver mange anvendelsesmuligheder. Her er bl.a. en afdeling, som er moderniseret inde såvel som ude, som består af en entré, spisekøkken med hvide køkken-elementer, badeværelse med bruseniche, 2 disponible rum samt gildesal/stue. Denne afdeling er oplagt som ekstra bolig til 2-familiesbrug, hjemmeerhverv samt teenage- eller gæsteafdeling. Derudover er her et stort hobbyrum/værksted med tilhørende fyrrum med et fastbrændselsfyr fra ca. 2010. Sidste længe er en ældre staldbygning med god plads til opbevaring samt med dobbelt garage. Endvidere er her tilhørende maskinhal samt en hyggelig for- og baghave, som er nem at holde. Alt i alt en skøn ejendom, som er nem at gå til og som samtidig byder på mange anvendelsesmuligheder.

Så tøv ikke med at bestille en fremvisning, så du kan komme ud og opleve de mange muligheder og ikke mindst de rolige og naturskønne omgivelser.

plantegning
plantegning
plantegning