X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V2980

Areal/kælder:

276 / Nej

Rum:

8

Etager:

2

Grund:

4151

Byggeår:

1920 / 1975

Energimærke:

C

Store billeder

Solgt

Sagasvej 9, Hvinningdal

Sjældent udbudt udsigtsvilla, som fremstår totalmoderniseret og ombygget i 2007-2008. Villaen er velbeliggende i Hvinningdal med en skøn udsigt over Silkeborg Langsø, Ørnsø og skovene samt med flot kig til Himmelbjerget. Villaen er velbeliggende på ugenert og rolig villavej. Fra husets sydlige side er der opført en skøn terrasse i sydenlandsk stil med muligheder for at opnå oplevelsen af, at være på en platform med Silkeborg Langsø, Ørnsø, skovene, Mariehøj Kirke samt Silkeborg Kirke som et billede i baggrunden. Tæt ved ejendommen er der stisystem med børnevenlig adgang til Hvinningdalsskolen, daginstitutioner, indkøb samt skoven.
  
Villaen er istandsat i morderne stil med respekt for den oprindelige byggestil fra 1920’erne. Ejendommen er bygget i to veldisponerede plan. Stueetagen indeholder entré med åben forbindelse til fordelingsgang. Herfra er der adgang til et flot gæstebadeværelse, bryggers, disponibelt rum samt et stort og dejligt multirum med mange anvendelsesmuligheder. Denne del af huset er oprindelig staldbygning, hvilket kommer til udtryk med de fantastiske charmerende hvælvede lofter. Stueetagen består endvidere af køkken i åben forbindelse med alrummet, hvor der er frie bjælker, som minder en om husets oprindelse. I det lyse og indbydende køkken/alrum er der rig mulighed for, at familien kan samles og nyde hinandens selskab. Stort lyst værelse som med fordel kan anvendes til kontor. Stuen fremstår lys med sildebensparket, der er udskiftet i april 2010. Herfra udgang til stor terrasse i sydenlandsk stil, hvor man kan nyde sommeraftenerne, mens børnene leger i den hyggelige have. Fra stuen snor den oprindelige charmerende trappe sig op til første sal, hvor der er en stor stue med en rummelig hems, der giver mange anvendelsesmuligheder. Fra stuen er der udgang til en stor udsigtsaltan med en flot naturskøn udsigt, herfra kik til Himmelbjerget. Endvidere finder man husets master bedroom med eget eksklusivt badeværelse. Fra husets master bedroom har man en fantastisk panoramaudsigt over søer og skov, hvor årstiderens skiften kan nydes til fulde. Første salen indeholder også en særskilt børne-/teenageafdeling med fordelingsgang, tre børneværelser samt badeværelse.

Alt i alt en fantastisk liebhaverejendom til den moderne og stilbevidste familie, som samtidig ønsker en børnevenlig beliggenhed kombineret med en enestående udsigt. Bemærk grunden størrelse er 1390m2, den resterende del af grunden udgøres af tilhørende vej.  

plantegning
plantegning