X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3513

Areal/kælder:

203 / Nej

Rum:

5

Etager:

1

Grund:

1191

Byggeår:

1963 / 2009

Energimærke:

D

Økonomi

Kontantpris:

3,995,000

Udbetaling:

200,000

Brutto*:

18,204

Netto*:

15,274

Ejerudgift:

3,647

* Brutto og netto er oplyst ex. ejerudgift

Bestil fremvisning

Thorsø Allé 17, Virklund

Sjældent udbudt etplansvilla på 203 kvm centralt beliggende i Virklund og med kig til Thorsø. Villaen er totalombygget i 2009 og fremstår som et nyt hus, opført i gedigne og velvalgte kvalitetsmaterialer. Planløsninger er særdeles gennemtænkt og deltaljer med lysindfald og store vinduespartier, som skal opleves. Villaen er beliggende i hjertet af Virklund og ideel for en aktiv børnefamilie med utallige muligheder for vandre-, løbe- og cykelture i de omkringliggende smukke skove og stisystemer. Kun få hundrede meter til et fælles sølod ved Thorsø, hvor der er rig mulighed for at nyde den smukke natur med hele familien, lægge kajakken i vandet eller tage en dukkert i søen. Villaen ligger med få minutters gang til   Virklund  Skole, fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder med slagter og bager samt off. transport til midtbyen.

Villaen som netop er gennemrenoveret i 2009 fremstår i ensartet materialevalg med klinker og elementer. Fra entreen er der adgang til badeværelse med Duravit håndvask, væghængt toilet og håndklædetørrer. Husets hjerte er det store køkken/alrum med godt lysindfald fra de mange vinduespartier og kig til Thorsø. Alrummet er velindrettet med mange elementer fra JKE i hvidt samt stålbordplade. Fra alrummet udgang til østvendt gårdhave samt udgang til vestvendt udsigts- og aftenterrasse. I forlængelse med køkken/alrum stor stue med brændeovn og ligeledes med kig til Thorsø og udgang til syd-/vestvendt terrasse. Usædvanligt og velindrettet stort bryggers med klinker, mange skabe samt baggang med direkte indgang fra garagen. Soveværelse med walk-in. Værelsesafdeling med 3 store værelser med parketgulve. Fra to af værelserne er der flot udsigt til Thorsø. Stort badeværelse med spabad, bruseniche, håndklædetørrer og væghængt toilet.

Tilhørende nem have som er inddelt med gårdhavemiljø, udsigtsterasser og legeområde med plads til leg og  boldspil. Præsentabel belyst indkørsel med granitskærv. Dobbelmuret garageanlæg på 72 kvm med plads til 2 biler og 2 store depotrum/værksted m. gulvvarme.  

plantegning