X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3171

Areal/kælder:

162 / Nej

Rum:

5

Etager:

1

Grund:

834

Byggeår:

2011

Energimærke:

A2

Store billeder

Solgt

Øster Bordingtoften 13, Øster Bording

Blot 10-15 minutters kørsel fra Silkeborg Midtby ligger denne arkitekttegnede villa opført i minimalistisk stil fra 2011. Her kan opleves gennemtænkt og miljøvenlig løsning med jordvarme. Velbeliggende på lukket vej i børnevenligt kvarter op til mindre skovområde og grønt areal med fælles legeplads. Villaen er beliggende i det mindre bysamfund Øster Bording, hvorfra der er kort cykelafstand til den naturskønne Banesti. Ligeledes cykelafstand til  Buskelundskolen, flere indkøbsmuligheder med dagligvarer og grønthandel, daginstitution, boldbane og off. transport. Desuden kun 10-15 minutters kørsel til Silkeborg midtby samt få min. til den nye motorvej, som  forkorter  transporttiden til og fra Århus.

Villaen, der er opført i 1 plan, har et fantastisk lysindfald, der udstråler ro og balance.  Entreen forlænges med elegant og minimalistisk udtryk til fordelingsgang med adgang til de øvrige rum. Her er direkte adgang til bryggers med mange skabe fra Invita. Værelsesafdeling med 3 store skønne børneværelser med parket og vinduesparti som giver flot lysindfald. Badeværelse velindrettet med væghængt toilet, hvidt skabselement, bruseniche. Unikt køkken/alrum med akustiklofter og god loftshøjde. Køkken/alrummet er i åben forbindelse til stuen. Her er udgang til en velindrettet og syd-/vestvendt terrasse.  Forældreafdeling med et stort soveværelse, stort walk-in samt badeværelse med bruseniche, væghængt toilet, hvidt element samt højtaleranlæg. Tilhørende integreret dobbelt carport samt værksted/cykelskur i samme arkitektoniske stil som huset.  

Stilfuldt anlagt haveanlæg med fiberdug, som er nem at holde. Her er gennemtænkte løsninger med belysning omkring huset og i haven, som skal opleves.

Læs mere om Øster Bording på: http://oesterbording.dk/


plantegning