X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3550

Areal/kælder:

191 / 130

Rum:

5

Etager:

2

Grund:

950

Byggeår:

1969

Energimærke:

F

Store billeder

Solgt

Vindruevej 10, Gødvad

Velbeliggende villa på 191 boligkvadratmeter, god indretning i to plan. Boligen er beliggende for enden af blind vej i børnevenligt villakvarter med nabo til stisystem, som giver adgang til skole, daginstitution og diverse fritidsaktiviteter. Desuden kort afstand til indkøb, off. transport samt få minutters kørsel til Silkeborg Langsø samt midtbyen med Papirfabrikken, hvor café- og havnemiljøet kan opleves. Fra ejendommen er der desuden nem tilkørsel til motorvejen, som gør det nemt at komme til og fra Århus og Herning. Ejerne har boet i ejendommen, siden den blev opført. Den er løbende blevet moderniseret og fremstår i dag i en meget velholdt og indflytningsklar stand.

Villaen består af kælder med entré. Herfra fordelingsgang til usædvanligt stort kontor med flot lysindfald. Endvidere et værelse, bryggers/vaskerum, køkken samt toilet. Direkte udgang til en rummelig garage, så der er mulighed for at parkere bilen og komme tørskoet ind i huset på en regnvejrsdag. Stort værksted i forlængelse af garagen, med mange anvendelsesmuligheder. Stueetagen består af entré. Herfra fordelingsgang, pænt badeværelse som er moderniseret i 1994/1996. 2 rummelige børneværelser. Stort soveværelse med flot lysindfald og udgang til en svalegang. Dejlig stor stue, hvor der er god plads til hele familien. Herfra udgang til svalegangen, hvor måltiderne kan nydes. Rummeligt køkken med egetræselementer og spiseplads. Herfra udgang til overdækket terrasse, hvor hele familien kan samles og nyde de lange sommeraftener. Dejlig have med mange flotte detaljer og græsplæne med plads til sjov og leg.

Villaen grænser op til stort grønt område med træer, lege- og bålplads samt boldbane.

Alt i alt en rigtig dejlig villa med god plads, der vil være det oplagte valg for børnefamilien, der  også sætter pris på gode udendørsfaciliteter.

plantegning
plantegning