X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3573

Areal/kælder:

191 / Nej

Rum:

6

Etager:

2

Grund:

958

Byggeår:

1975

Energimærke:

D

Store billeder

Solgt

Paradisbakken 13, Virklund

Højtbeliggende arkitekttegnet villa i kubistisk stil med en smuk udsigt over Virklund skovene. Her kan årstidernes skiften nydes og den netop nu smukke farvepalet af efterårets farver er fantastisk. Villaen, som løbende er moderniseret i velvalgte materialer, er beliggende på blind lille stikvej med adgang til lille bæk fra en af vejens fællesarealer. På få minutter er der adgang til skovene ved Paradiset, Paradislejren, og her er utallige løbe- og cykelstier i skovene mod Himmelbjerget og Silkeborg. Området er et særdeles børnevenligt kvarter med gå-afstand til Virklund Skole, 2 integrerede dagsinstitutioner, fritidsaktiviteter og flere indkøbsmuligheder med bl.a. slagter og bager. Naturstien eller dobbelt cykelsti kan nås på få minutter, hvis cykelturen går til Silkeborg i afstand af ca. 8 km.

Præsentabel velanlagt og nyere indkørsel fra 2010 med eksklusiv belysning. Et overdækket indgangsparti - som understreger den kubistiske arkitektur. Herfra kombineret entre og bryggers med ovenlysvindue og med mange indbyggede skabe. Stort lyst køkken/alrum med eksklusivt skibsplankegulv fra Trip Trap, hvide elementer fra Multiform samt granitbordplade. Fra køkkenet kan udsigten over naturen nydes, mens maden tilberedes. Spiseafdelingen er velindrettet, og her kan fremhæves lysindfaldet fra ovenlysvinduet samt fra det dobbelte dørparti mod den overdækkede og hyggelige indrettede østvendte terrasse. Terrassen er omkranset af en høj mur, som giver læ og hygge, og her kan morgensolen nydes. Alrummet har et velindrettet sofahjørne med brændeovn. I forskudt plan fra alrummet ligger der fordelingsgang med adgang til 3 gode børneværelser samt et eksklusivt og velindrettet badeværelse i minimalistisk stil fra 2013 med rustikt epoxy-gulv, væghængt toilet og charmerende badekar. I forskudt plan fra værelsesafdelingen findes en stor stue med stort udsigtsvindue for enden af trappen. Stuen er indrettet med integreret brændeovn, loft i troltex samt udgang til syd-/vestvendt terrasse.  Forældreafdeling med mindre walk-in, soveværelse og badeværelse i minimalistisk stil. Tilhørende en charmerende niveauopdelt have med mange gode hyggekroge, bålplads og plads til hygge og leg. Her kan bl.a. fremhæves støttemure, som inddeler have og terrasse i rum og samtidig kan anvendes som siddearealer. Arkittekttegnet dobbelt carport fra 2011 med 2 store redskabsrum med ovenlysvinduer. Carporten er opført med trælameller og fremstår arkitekttonisk afstemt med huset.  

plantegning
plantegning