X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3609

Areal/kælder:

131 / 20

Rum:

4

Etager:

3

Grund:

1314

Byggeår:

1930

Energimærke:

D

Store billeder

Solgt

Øster Bordingvej 25, Øster Bording

I det hyggelige bysamfund Øster Bording finder du denne charmerende villa fra 1930. Boligen er velbeliggende med nabo til den naturskønne banesti, som indbyder til et aktivt udeliv med cykel-, gå- eller løbeturer. Fra ejendommen er der ligeledes cykelafstand til Buskelundskolen, flere indkøbsmuligheder, daginstitution, boldbane og sportshal samt kort gåafstand til off. transport. Øster Bording er generelt præget af mange unge tilflyttere og børnefamilier, og byen er endvidere godt beliggende med kun få minutters kørsel til Silkeborg midtby samt nem tilkørsel til motorvejen, som gør det nemt at komme til og fra byer som Aarhus og Herning. Villaen har af nuværende ejer fået en større renovering med en fin respekt for den oprindelige stil. Boligen fremstår således i en præsentabel og indflytningsklar stand.

Boligen består af et samlet etageareal på 151 kvm., som er fordelt på 3 veludnyttede plan, som består af en pæn og lys entré med fordeling til de øvrige plan. Stor stue med et ældre men charmerende trægulv. Hyggeligt spisekøkken med et lyst køkken og mindre spiseplads. Bryggers/bagindgang med klinkegulv og gulvvarme. Badeværelse med badekar med brus samt klinker med gulvvarme. 1.salen er pænt moderniseret i nuværende ejers ejertid med bl.a. ny el og isolering og er med loft til kip med charmerende synlige bjælker. Indretningen består af et rummeligt repos med god mulighed for kontorplads eller lignende. 2 gode børneværelser med trægulv samt et stort soveværelse med hems. Kælderen består af et praktisk bryggers/vaskerum med plads til vaskefaciliteter. Endvidere fyrrum samt stort depotrum til opbevaring samt med udgang til baghaven. Fra bryggers/bagindgangen er der adgang til en ugeneret og skøn stenbelagt syd-/vestvendt terrasse med læmur, hvor der er rig mulighed for at nyde sommeren med hele familien mens børnene slår sig løs i baghaven. Haven er desuden nem at vedligeholde og er skønt beliggende op til tilstødende markareal. Endvidere er der et tilhørende anneks med toilet, værksted samt en stor gildesal med bar, som ligeledes kan danne rammer om hyggelige stunder med familie og venner.

Så tøv ikke med at bestille en fremvisning af denne charmerende ejendom, som kunne være en oplagt mulighed for det unge par, børnefamilien eller den enlige med eller uden børn.  

plantegning
plantegning
plantegning