X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3626

Areal/kælder:

146 / Nej

Rum:

4

Etager:

2

Grund:

240

Byggeår:

2009

Energimærke:

B

Store billeder

Solgt

Bragesvej 24, Hvinningdal

Blot 4-5 km fra Silkeborg Midtby ligger denne liebhaverbolig i minimalistisk stil fra 2009 med unik udsigt over Silkeborg Langsø. En bolig i særklasse, hvor udsigten skaber ro og er uforstyrret af andre boliger eller andet. Her er en smuk udsigt til Silkeborg Langsø og skoven bl.a. fra husets spisestue, stue på 1. sal, kontor samt tagterrassen på 30 kvm.  Kædehuset er opført i minimalistisk stil og præsenterer sig som en særdeles velholdt bolig -  såvel indvendigt som udvendigt. Her kan den flotte hvide facade fremhæves, som sælger har bekostet med delvis ekstra ny belægning i 2013.  Fra baghaven er der få minutter til skov og hyggelige vandre- og cykelruter. Området byder på utallige muligheder for aktiviteter og naturoplevelser. Hvinningdal er et børnevenligt område med trafiksikkert stisystem til skole og daginstitutioner. Gode indkøbsmuligheder med dagligvarebutikker.  Få minutters kørsel i bil eller bus til Silkeborg, og fra Hvinningdal kan motorvejen nås på kort tid, og det skaber  forbindelse til Århus på ca. 25 min.

Kædevillaen, der er opført i 2 plan, har et fantastisk lysindfald, der udstråler ro og balance. Entreens glasparti giver et godt førstehåndsindtryk. Herfra adgang til stue med  smuk trappe til 1. sal. Fra entreen er der også direkte adgang til bryggers med mange skabe fra HTH og plads til vaskesøjle. Værelsesafdeling med 2 store skønne værelser med parketgulve og indbyggede skabe. Badeværelse velindrettet med bl.a. væghængt toilet, Multiform skabselement og bruseniche afskærmet med glasvæg. Unik køkken/alrum, hvor førstehåndsindtrykket er en smuk udsigt over Silkeborg Langsø og skoven. Køkken/alrummet er i åben forbindelse til stuen. Her er udgang til en velindrettet sydvendt udsigtsterrasse. Terrassen anvendes som et ekstra rum  med mulighed for at skabe afskærmning med den automatiske markise. Køkken/alrummet byder på en anderledes og spændende indretning, hvor køkkenelementerne er  fra Multiform. 1. sal indeholder en luksuriøs stue med udsigt over Silkeborg Langsø samt adgang til en fantastisk tagterrasse med nyere gulvbelægning og glasværn til begge sider. Her er læ fra tilstødende nabomur, og her kan solen nydes hele dagen. Forældreafdeling med et stort soveværelse med indbyggede skabe samt badeværelse med væghængt toilet, mange skabe, bruseniche  og dobbelt håndvask. Tilhørende carport samt redskabsrum og ekstra opført overdækket areal til cykler.

I boligen er der yderligere ekstra tilbehør med indvendige låse i alle døre og vinduer, udvendig vandhane samt der er genvexanlæg.


plantegning
plantegning