Sølystvej 85, Silkeborg, 8600 Silkeborg

Liebhaveri i særklasse

Liebhaveri i særklasse, som skal opleves. Her er du på en af Silkeborgs mest attraktive veje, Sølystvej. En unik perle med stor velanlagt grund direkte til Silkeborg Langsø, glaspavillon helt ned til vandet, bådebro og badebro. Fra glaspavillonen, som er opført i  2017 i glas og listetræ, kan du nyde den smukke udsigt med sø og skovens smukke farver i baggrunden. På grunden er der skabt et helt unikt miljø og parklignende have med flere træer og belysning. Fra huset er der en flisebelagt sti, der falder ind i naturen, ned til det velanlagte miljø ved bådbroen. Her er der mulighed for at nyde en sommeraften ved bålstedet og tage en lille dukkert.Villaen er opført i 1938. Alt, med undtagelse af taget, er nyrenoveret i 2015 i nordisk og minimalistisk stil.  Et hus for den kræsne køber, der sætter pris på kvalitet og flotte arkitektoniske løsninger.
 
Villaen fremstår pudset med kvalitets vinduer fra Ideal Combi. Stort terrasseanlæg med  glasværn og trappe ned til haven. Her er en helt enestående udsigt. Entre i åben forbindelse med alrum og stue. En hel unik oplevelse at træde ind i huset og fra første øjeblik opleve den storslåede udsigt og det usædvanlige gode lysindfald. Specialdesignet trappe ned til underetagen, som er afsluttet med glasværn. Gaspejsen  byder dig velkommen en kold vinteraften. Her er flotte anlagte lyse klinker, gulvvarme overalt og lyddæmpende lofter. I forlængelse heraf opholdstue med smuk udsigt og udgang til det helt unikke terrasseanlæg. Fra opholdsstuen er der åben forbindelse til køkken/alrum, der er elegant velindrettet med Invita elementer i bedste kvalitet. Her er der kræset for detaljerne med skuffer med indvendige træskuffer, Liebherr fryseskab med isterningmaskine, kaffemaskine, vinkøleskab samt quooler. Her kan maden tilberedes, mens udsigten over Silkeborg Langsø nydes. Gæstetoilet i spændende design fra Bad & Stil, Vola amartur og afskærmning til bruser med glasvæg. Fra stuen adgang til 2 værelser med indbyggede skabe. Underetagen er velindrettet med stort opholdsrum med klinker og ligeledes med udsigt og udgang til stor træterrasse som er overdækket samt haven. Sælger har etableret ekstra rum under den overdækkede terrasse, som giver mulighed for at indrette med hyggeligt loungesæt. I opholdsrummet er der mulighed for at etablere ekstra værelse. (forbehold for godkendelse) Herfra 2 store udsigtsværelser begge med udgang og vinduespartier fra gulv til loft. Luksuriøst badeværelse ligeledes med stilfuld indretning  med element fra Invita samt kombineret amartur fra Vola og Bad & Stil. Hertil bruseniche og fritstående badekar. I underetagen er der gulvvarme overalt med undtagelse af depotrum. Depotrum og et stort anvendeligt bryggers med mange skabe, vaskesøjle og udgang til garagen.
 
Forhaven er ligeledes præsentabel og stilfuld anlagt Her er flot anlagt nedgang til haven samt  garage med nyere tagpap.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning