Balle Husevej 60, 8600 Silkeborg

Fuldmuret arkitekttegnet villa, der er opført i den populære stil med Ny Nordisk Natur. Her kan man opleve, hvordan naturen er bragt ind i hjemmet og det giver ro og balance.

Arkitekttegnet villa opført i minimalistisk og naturlig stil. Villaen er højtbeliggende for enden af lukket vej og omgivet af store grønne fællesarealer, der giver luft omkring boligen. Området er særdeles børnevenligt med veletablerede stisystemer, som gør det nemt at komme til skoler, daginstitutioner, fritidsaktiviteter, indkøb og offentlig transport. Desuden er her kort køreafstand til Silkeborg centrum og nem tilkørsel til motorvejen, som forkorter transporttiden til bl.a. Aarhus og Herning.
 
Villaen, som er fuldmuret, er opført i den populære stil med Ny Nordisk Natur. Her kan man opleve, hvordan naturen er bragt ind i hjemmet og det giver ro og balance. Der er ensartede klinke- og parketgulve med gulvvarmet. Her er Genvex- samt solcelleanlæg. Ligeledes er villaen opført i vedligeholdelsesvenlige materialer med Velfac træ/alu-vinduer, arkitekttagrender og cementtagsten. Planløsningen er børnevenlig og består af entré med direkte indgang fra stor dobbelt carport. Herfra adgang til rummeligt bryggers adskilt med skydedørsparti. I bryggerset er der god plads til vaskemaskine og tørretumbler og er praktisk indrettet med vask og gennemtænkte opbevaringsløsninger. Fordelingsgangen giver adgang til børneafdeling med 3 gode værelser og badeværelse med stilrent sort element, væghængt toilet, bruseniche og sorte klinker. Stort køkken/alrum med et fantastisk lysindfald fra flere vinduespartier og i alt 4 dørpartier, som giver adgang til både sydøstvendt som sydvestvendt terrasse. I køkkenet er der også fokus på kvalitet med køkkenø med træbordplade og JKE elementer, som har samme gennemgående stil som i resten af huset. Muret væg i naturfarver, der danner ramme til et 2 todelt Liebherr køle-fryseskab. Alrummet er hyggeligt indrettet med brændeovn, som gør rummet til det naturlige samlingspunkt for hele familien. Yderligere et værelse med adgang via glasdør. Fra alrummet ligeledes adgang til hyggelig stue med mulighed for at lukke af med 4 fags stort dørparti. Fra stuen er der udsigt til haven og den omkringliggende natur. Ligeledes udgang til terrassen. Forældreafdeling med  soveværelse med skydedørsskabe og udgang til haven, stort eksklusivt badeværelse med naturfarvet element, stilren Rector bordplade med dobbelt vask, væghængt toilet, bred bruseniche med dobbeltbrus og nedsænket luksuriøst badekar fra Duravit. 
 
Stor integreret dobbelt carport med adgang til isoleret opbevaringsrum/værksted. Præsentabel flisebelagt indkørsel med belysning.Velanlagt og opvokset have med ekstra flisebelægning. Her er mange hyggekroge samt plads til leg m. fodbold og havetrampolin.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning