Gjessøparken 33, Gjessø, 8600 Silkeborg

Kuperet naturgrund med udsigt til fredskov og kig til sø.

Velholdt 2 plans familievilla beliggende på stille vej i børnevenligt kvarter. Villaen er højtbeliggende på kuperet naturgrund med god udsigt til både fredskov og sø. Her er mange hyggekroge, og optimale muligheder for udeliv. I baghaven er der en hyggelig bålplads hvor man på de varme sommeraftener kan hygge med snobrød og pandekager. I forhaven er der anlagt et charmerende gårdhavemiljø med vandspejl. Villaen er beliggende centralt i Gjessø med gåafstand til skole, daginstitution, børnehave og supermarked. Et attraktivt område med mange børnefamilier, hvor byens skov og badesø lægger op til masser af aktiviteter for hele familien. Der er 10 minutters kørsel med offentlig transport til Silkeborg samt 10 minutters kørsel til motorvejen mellem Herning og Århus.
 
Underetagen byder på en stor, lys og rummelig entré og bryggers med vaskefaciliteter og god opbevaringsplads i hvide skabselementer. Derudover er der 2 store værelser samt stort badeværelse med bruseniche. Overetagen består af et stort og åbent køkken-alrum, som er husets hjerte, hvor der er plads til hele den store børnefamilie og hyggelige middage med familie og venner. Fra køkkenet kan udsigten til fredskov nydes, mens maden tilberedes. Herfra er der udgang til altan/svalegang samt hyggelig forhøjet terrasse med galvaniseret gelænder, hvor stilheden og udsigten ud over den smukke natur kan nydes. I forlængelse af køkken-alrummet er der adgang til en stor og hyggelig stue med brændeovn. Her er der et godt lysindfald fra de store vinduespartier, ligeledes med udgang til altan/svalegang. Overetagen byder også på et stort soveværelse med god skabsplads, stort badeværelse med bruseniche og håndklædetørrer. Badeværelset er med travertingulv og hvide elementer.
 
Tilhørende stor dobbeltgarage med mange anvendelsesmuligheder. Sælger benytter på nuværende tidspunkt garagen som værksted.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning