Brassøvej 16, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

239 kvm søvilla  ombygget i 2020 - grund direkte til Brassø

Blot 4-5 km fra Silkeborg Midtby ligger denne unikke søvilla med grund direkte til Brassø og med ny bådebro. Villaen er ombygget i 2020 og har panoramaudsigt til Brassø og skoven, så langt øjet rækker.  Her kan sommeraftenerne nydes med sejllads til Himmelbjerget eller mod havnen i Silkeborg, der byder på et hyggeligt cafemiljø. Silkeborg-søerne indbyder til aktivt liv i båd eller kajak. Skoven med Sindbjerg og Stoubjerg rummer utallige muligheder for aktiviteter og naturoplevelser. Sejs er et børnevenligt område med trafiksikkert stisystem til skole og daginstitutioner. Gode indkøbsmuligheder med dagligvarebutikker med brødudsalg, slagter og konditor. Få minutters kørsel i bil eller bus til Silkeborg, og fra Sejs er der mulighed for med tog at nå til Århus eller Silkeborg. Motorvejen skaber forbindelse til Århus på ca. 30 min.
 
Villaen er opført i 2 plan, fuldmuret og totalt ombygget i kvalitetsmaterialer med særligt blik for detaljer. Fremstår gennemført på bedste og fornemste vis. Fra den præsentable nye flisebelagte forhave er der adgang til entreen. Her er et fantastisk førstehåndsindtryk med et gennemgåede lysindfald og med kig til Brassø i baggrunden. Entreén er indrettet med specialtilpasset siddebænk og her er direkte adgang til bryggers og videre til overdækket terrasse. Bryggerset er velindrettet med hvide skabspartier og bordplade i sort kompakt laminat og sort mat armartur. Lyst soveværelse med opmuret bagvæg omkring stort vinduesparti med udgang til terrasse. Den murede bagvæg er gennemgående og binder huset sammen. Eksklusivt badeværelse med bruseniche med glasafskærmning, væghængt toilet, bredt bordarrangement i hvidt med bordplade mørk eg samt matsort amartur. Herfra er der ligeledes udgang til overdækket træterrasse. En gennemtænkt detalje, der giver optimale muligheder for nem adgang til bad efter en morgendukkert i søen. Unikt køkken-alrum med en smuk udsigt over Brassø og skoven fra det store vinduesparti fra gulv til loft. Køkken-alrummet byder på en anderledes og spændende indretning. Her kan bl.a. fremhæves køkkenelementerne fra Invita med bagvedliggende kombineret viktualierum og grovkøkken. Her er der plads til viktualierum, anretterrum eller de grovere køkkenmaskiner. Her kan ligeledes fremhæves vinkøleskab og det matsorte armartur. Fra alrummet udgang til stor unik udsigtsterrasse i træ. Terrassen er delvist overdækket og anvendes som et ekstra rum med sofa- og spisearrangement. Fra køkken-alrummet er der adgang til stuen, som er velindrettet med sofahjørne og indmuret bænk, hvorfra udsigten ligeledes kan nydes. 1. sal indeholder 3 usædvanligt store værelser, hvoraf det ene kan anvendes som fælles multirum med søudsigt og mulighed for indrette altan på sigt. Tilhørende badeværelse, eksklusivt indrettet med 3x skuffearrangement i hvidt med bordplade i mørk eg samt matsort armartur. 
 
Tilhørende anneks, som sælger har indrettet til gæsteafdeling med tilhørende badeværelse i samme stil som resten af huset. Ligeledes tilhørende stort værksted med opbevaringsplads til outdoorudstyr.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning