Ege Allé 253, Søholt, 8600 Silkeborg

Villaen er beliggende på en attraktiv vej med mange børnefamilier

Villaen er beliggende på en attraktiv vej med mange børnefamilier med kort afstand til Trækstien, der går rundt om Silkeborg Langsø. Her er gå-afstand til Silkeborg midtby, Papirfabrikken med biograf, fitnesscenter og cafemiljø. Kort afstand til indkøb, daginstitutioner, skole og offentlig transport.
 
Villaen indeholder lys entre med klinker og videre adgang til fordelingsgang. Store stuer i forskellige niveauer med et flot lysindfald fra de store vinduespartier. Herfra udgang til den syd-/vestvendte lukkede have og terrasse. Stuen er i forbindelse til køkken med spiseplads. Her er pæne, hvide HTH elementer. 2 store værelser samt gæstetoilet, som er moderniseret i 2004. Fordelingsgangen giver også adgang til soveværelse med indbyggede skabe og stort badeværelse ligeledes fra 2004. Velindrettet med stor bruseniche, kar og adgang til sauna. Yderligere kan nævnes stort bryggers med plads til vaskemaskine & tørretumbler. Her er udgang til indkørslen.
 
Ejendommen fremstår usædvanligt velholdt, beliggende på skøn grund med præsentabel og stilren forhave med flisebelagt indkørsel samt udendørsbelysning. Dejlig ugeneret baghave med mulighed for inddeling i opholdsareal til børn samt en dejlig stor syd-/vestvendt terrasse omkranset af muret halvmur og overdækning. Tilhørende garage. Villaen fremstår velholdt og er optimal til familien, der sætter pris på kvalitet og god beliggenhed tæt på byen og Silkeborg Langsø.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning