Linåvej 79, Mollerup, 8600 Silkeborg

Velholdt 3 plans villa

Velholdt villa i 3 plan beliggende i den hyggelige landsby, Mollerup, hvor der er et godt lokalsamfund og sammenhold med gåafstand til skov. I nabobyen Linå er der dagplejere, vuggestue, børnehave og sportshal med mulighed for forskellige fritidsaktiviteter m.v. Fra ejendommen er der ca. 15 minutters kørsel til torvet i Silkeborg og 20 minutters kørsel til Århus. På 5 minutter kan du være på Motorvejen mellem Århus og Herning.
 
Villaen indeholder dejlig entre med garderobeplads. Herfra adgang til stort, lyst og åbent køkken/alrum med hvide elementer og med plads til spisebord. Fra køkkenet direkte adgang til stuen. Stuen er med et godt lysindfald og brændeovn, som er med til at skabe en hyggelig stemning. Stueetagen indeholder tillige et dejligt værelse, et stort toilet med mulighed for etablering af bruseniche (der er klargjort hertil) samt 2 store hobbyrum. De to store hobbyrum giver mulighed for at kunne udfolde sine kreative interesser/hobbies. Herfra er der adgang til såvel loft som kælder. Loftet er stort og med plads til opbevaring.
1. salen indeholder i øvrigt fordelingsgang med adgang til 3 værelser, hvoraf det ene benyttes som soveværelse. Hertil badeværelse med bruseniche, hvor der er en skøn udsigt ud over byen/naturen.
Kælderen byder på flere rum, hvor der er god plads til opbevaring samt garage med plads til en bil. Stor og lys vaskekælder og fyrrum med udgang til forhaven.
 
Forhaven er hyggelig og charmerende med urtehave og drivhus. Her er en ugeneret beliggende terrasse, hvor middagssolen kan nydes.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning