Julsøvej 169, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

Arkitekttegnet villa beliggende i det attraktive Sejs-Svejbæk

Arkitekttegnet villa opført i 2011. Boligen er beliggende i det attraktive Sejs-Svejbæk, hvorfra man har kort afstand til skole, indkøbsmuligheder, togstation samt smuk natur og sø. Desuden kun få minutters kørsel til Silkeborg Centrum. Ejendommen er beliggende i et nyere udstykket villakvarter og fremstår i flot og stilrent design med kubistiske karnapper indpakket i zink, som giver huset karakter og et usædvanlig flot lysindfald. Her er muret facade, træ/alu vinduer og tagpap med lister.
 
Boligen indeholder en indbydende entré med glaspartier fra gulv til loft ud til terrassen og plads til garderobe. Her får man et godt førstehåndsindtryk af boligen. Eksklusivt lyst køkken med hvide elementer, lysegrå klinker og loft til kip. Fra køkken-alrummet er der udgang til terrasse, bryggers, værelse og gang. Stuen er ligeledes med loft til kip og med flot lysindfald fra karnappen. Også fra stuen er der udgang til den skønne sydvendte terrasse. Fra stuen en mellemgang til lyst minimalistisk  badeværelse med hvidt element og bruseniche samt lyst soveværelse.
 
Alt i alt en spændende arkitekttegnet bolig i flot og gennemført design.
 
Tilhørende lukket have med muret halvmur rundt om terrassen. Det giver en hyggelig stemning på terrassen. Yderligere fælles parkering og tilhørende redskabsrum.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning