Anebjergvej 37, 8600 Silkeborg

Murermestervilla fra 30'erne beliggende med smuk udsigt over markerne

Nyd stilheden og det rige fugle- og dyreliv på tæt hold ved denne smukt beliggende ejendom. Ejendommen er omkredset af en oase af små hyggelige kroge, terrasser, frugttræer og bærbuske. Her er orangeri, mulighed for højbede, urtehave og utallige hyggekroge, som gør det nemt at nyde idyllen og koble af fra hverdagens stress og jag. Ejendommen er beliggende i Søhøjlandets naturskønne omgivelser, som indbyder til gåture i området. bl.a. til Laven og naturen omkring. Der er let adgang til indkøb, skole, daginstitution og foreningsliv både i Sejs-Svejbæk, Ry, Sorring og Voel, som kan nås inden for 6-8 kilometer. Ligeledes er der kun 15 minutters kørsel til Silkeborg og 10 minutters kørsel til motorvejen til Herning og Aarhus.
 
Ejendommen er en klassisk murermestervilla fra 30’erne i romantisk stil opført i røde sten med tegltag. Indvendigt fremstår boligen lys og charmerende. Boligen indeholder entré og stort køkken-alrum med plads til hele familien. Køkkenet er fra 2019 med nyere hårde hvidevarer. Alrummet er særdeles velindrettet med stor spiseplads. Herfra er der udgang til en skøn terrasse med smukt kig over haven med bærbuske, frugttræer og de omkredsende træer. I åben forbindelse med køkken/alrummet er en velindrettet stue med plads til sofaarrangement og hyggekrog. Badeværelset er renoveret for ca. 8 år siden med lyse elemeter og bruseniche. Værelse/kontor med parketgulv. Bryggers/baggang med plads til vaskefaciliteter og udgang til morgenterrasse. Smuk trappe til 1. sal, som indeholder 2 værelser og fællesrum. Alle med ens originale fyrtræsgulve.
 
Fra de flere gode syd-/vestvendte terrasser kan du nyde udsigten over området og årstidernes omskiftelige farvepalette i den omfavnende natur. Derudover er der flere anvendelige udhuse, som med fordel kan anvendes til værksted, opbevaring, brændeskure og garagebygning. Total ugeneret naturgrund på 1.905 m2 – Skal opleves!

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning