Anebjergvej 37, Laven, 8600 Silkeborg

Åbent hus: 11. december fra kl. 11:00 til kl. 11:45

Energioptimeret ejendom i naturskønne omgivelser

Naturskøn beliggende ejendom, som er energioptimeret med varmepumpe og hulmusisolering. Ejendommen har gennemgået en større renovering og fremstår i  god stand. Tilbagetrukket fra vejen ligger denne charmerende  villa fra 30erne. Den er omkredset af en oase af små hyggelige kroge, terrasser, frugttræer og bærbuske. Her er orangeri, mulighed for højbede, urtehave og utallige hyggekroge, som gør det nemt at nyde idyllen og koble af fra hverdagens stress og jag. Ejendommen er beliggende i Søhøjlandets naturskønne omgivelser, som indbyder til gåture i området. bl.a. til Laven og naturen omkring. Der er let adgang til indkøb, skole, daginstitution og foreningsliv både i Sejs-Svejbæk, Ry, Sorring og Voel, som kan nås inden for 6-8 kilometer. Ligeledes er der kun 15 minutters kørsel til Silkeborg og 10 minutters kørsel til motorvejen til Herning og Aarhus. 
 
Boligen fremstår  lys og charmerende og indeholder entré og stort køkken-alrum med plads til hele familien. Køkkenet er fra 2019 med nyere hårde hvidevarer. Alrummet er særdeles velindrettet med stor spiseplads. Herfra er der udgang til en skøn terrasse med smukt kig over haven med bærbuske, frugttræer og de omkredsende træer.
 
I åben forbindelse med køkken/alrummet er en velindrettet stue med plads til sofaarrangement og hyggekrog. Badeværelset er renoveret for ca. 8 år siden med lyse elemeter og bruseniche. Værelse/kontor med parketgulv. Bryggers/baggang med plads til vaskefaciliteter og udgang til morgenterrasse.
 
I sælgers ejertid er der sket en del forbedringer, herunder er størstedelen af ejendommens vinduer skiftet. Der er foretaget en hulmursisolering og ejendommen er blevet optimeret energimæssigt med varmepumpe.  
 
1. sal indeholder 2 værelser og fællesrum. Her er et godt lysindfald og her kan udsigten over markerne og naturen ligeledes nydes.  Alle med ens originale fyrtræsgulve.
 
Den forhøjede træterrasse skal opleves. Den ligger syd-/vestvendt  og du kan nyde udsigten over området og årstidernes omskiftelige farvepalette i den omfavnende natur. Derudover er der flere anvendelige udhuse, som med fordel kan anvendes til værksted, opbevaring, brændeskure og garagebygning.
 
Total ugeneret naturgrund på 1.905 m2 – Skal opleves!

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning