Nyløkkevej 3, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

Naturskøn beliggenhed ved Sejs-Svejbæk

Her får du drømmeboligen, hvor du kan opleve årstidernes skiften med udsigten over skov og marker. Ejendommen er på ca. 2 ha, velbeliggende i udkanten af det attraktive Sejs-Svejbæk. Ad en lille grusvej,  der snor sig langs skoven, kommer du til denne højtbeliggende skovparcel. Ejendommen er velplaceret i kanten af skoven, og her kan man få stilhed og ro med fuglefløjt samt opleve rådyr efter en travl hverdag. Ejendommen er ideel for en børnefamilie, der ønsker at kunne trække sig tilbage til en ugeneret beliggende ejendom og samtidig få hverdagen til at fungere med kun ca. 1.500 meter ad skolesti til det attraktive Sejs-Svejbæk med Sejs Skole, daginstitutioner og flere indkøbsmuligheder, slagter, bager m.v. Ligeledes er der kun få hundrede meter til rideskole med islænderheste samt en aktiv idrætsforening med mange aktiviteter. Der er få minutters kørsel til motorvejen mod Århus og Herning. Tillige er der gode bus- og togforbindelser til Silkeborg/Århus. Den omkringliggende jord har sælger anlagt i have, men kan også anvendes til mindre dyrehold.
 
Ejendommen indeholder en lys hall med en flot rustik trappe til 1. sal. Fra hall'en er der adgang til et kombineret bryggers/fyrrum med pillefyr samt en fordelingsgang med direkte adgang til garagen med aut. port og derfra udgang til carport og have. Særdeles velholdt køkken/alrum med mange skabe i direkte forbindelse til hyggelig tv-stue med flot marineplankgulv i ask. Fra køkken/alrummet er der en flot udsigt og udgang til en stor og hyggelig terrasse, hvor sommeren kan nydes i fulde drag. Særskilt forældreafdeling med soveværelse, walk-in og badeværelse med stor bruseplads. Stueplanen indeholder derudover et mindre gæstebadeværelse. 1. salen indeholder 2 dejlige værelser, badeværelse med bruseniche, stor repos/stue samt mindre stue med udgang til en stor terrasse med fantastisk udsigt til skoven, ejendommens egen lille sø og den store parklignende have. Yderligere er der i ejendommen forberedt til en ny afdeling af 1. sal med ekstra værelse, stue mv. 
 
Haven er et kapitel for sig med det skrånende terræn og flere niveauer. Her er mange forskellige træer, blomster og buske. Blot for at nævne nogle få er der mange forskellige frugttræer, over 100 rhododendrons, kinesisk tempeltræ og rød hydeblomst. Derudover en indhegnet urtehave og drivhus samt et anneks, der i dag fungerer som værksted/opbevaringsrum. Videre flere udhuse med plads til havetraktor m.v. Endvidere en parcel beliggende i rekreativt område, "Havmosen", i Sejs-Svejbæk. Forhør nærmere hos mægler. 
En villa og beliggenhed, der ikke kan beskrives, men skal opleves!

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning