Kalmarvej 38, Gødvad, 8600 Silkeborg

Særdeles velholdt villa med skøn lukket have

Etplansvilla beliggende i Gødvad med smuk udsigt til naturen. Villaen er beliggende i et eftertragtet og børnevenligt område med mange cykelstier til flere daginstitutioner, skole, idrætsklub og Rema 1000. Her er ligeledes nem adgang til motorvejen mod Århus og Herning.
 
Villaen indeholder stort, åbent og velholdt køkkenalrum med plads til spisebord. Køkkenet er et Svanekøkken, der har fået en ny bordplade i 2015. Herfra adgang til stor, lys og forsænket stue med loft til kip, hvilket skaber en rummelig fornemmelse og et skønt lysindfald. Stuen indeholder en brændeovn samt 2 udgange til den sydvestvendte terrasse, hvor solen kan nydes hele dagen. Derudover er der 3 store værelser, hvoraf de 2 af dem er med indbyggede skabe. Soveværelset er stort og lyst, ligeledes med udgang til haven. Entré med god skabsplads og vaskefaciliteter samt stort badeværelse med bruseniche og håndklædetørrer.
 
Haven, som er ugenert og opvokset, er anlagt med en lille hyggelig havedam med fisk i. Endvidere er der urtehave og en masse frugttræer, bl.a. blommer, æbler og pærer, samt forskellige bærbuske og rabarber. Haven indeholder flere hyggekroge og et stort drivhus.
 
Tilhørende stor garage med integreret viktualierum og værksted samt god plads til opbevaring. Hertil et stort skur med plads til opbevaring af haveredskaber og brænde.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning