Marienlundsvej 13, Sydbyen, 8600 Silkeborg

Attraktivt beliggende i Sydbyen med Vejlbo Mose som nærmeste nabo

Yderst attraktiv beliggende klassisk murermestervilla i 3 plan på 219 etagemeter. En naturskøn beliggenhed med skoven og Vejlbo Mose som nabo. Her er gåafstand til badesøen Almindsø igennem skoven, hvor det nyrenoverede Østre- og Vestre Søbad kan opleves. Ligeledes gåafstand til skovene omkring Ferskvandscentret Aqua og Indelukket. 10 minutters gang til indkøb, Vestre Skole, daginstitutioner, boldbaner og Sydbyhallen. Der er rig mulighed for gå- og løbeture i den flotte natur og alene få minutters kørsel til en af Danmarks bedste mountainbikespor. Der er endvidere cykel- og gåafstand til offentlig transport og til Silkeborg centrum, hvor byens caféer og gågaden kan nydes.
 
Villaen fremstår original med delvist udskiftede vinduer og tegltag. Villaen indeholder entré med  charmerende trappe til 1. sal. I stueetagen er der 2 stuer en suite med åben forbindelse til  køkken/alrum. Herfra er der udgang til højtbeliggende muret solterrasse med anlagt træterrasse i forlængelse. Stuerne er p.t. indrettet med ekstra soveværelse og kan genetableres. Badeværelse med bruseniche.  
 
1. salen indeholder 3 store lyse værelser med godt lysindfald fra nye vinduespartier og Velux ovenlysvinduer. Yderligere køkken og nyere renoveret badeværelse. 1. salen har tidligere været brugt til udlejning og fremstår i dag nymalet med nye indvendige døre.
 
Kælderen, som er i høj boligstandard, indeholder 3 disponible rum, som sælger har anvendt som værelser. Badeværelse med klinker. Køkken/bryggers. Derudover er der et opbevaringsrum/viktualierum samt værksted. Kælderen har en god loftshøjde og er meget anvendelig med egen udgang. Kan evt. indrettes til teenageafdeling.
 
Tilhørende lukket og opvokset have. Haven er hyggeligt indrettet og afskærmet med hegn, således at man er meget ugeneret. Ligeledes nedkørsel til garage med port og redskabs-/brændeskur.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning