Nordborgvej 16, Hvinningdal, 8600 Silkeborg

Arkitekttegnet villa på naturgrund med egen lille skov

Sjældent udbudt skovparcel på attraktiv vej i Hvinningdal. Her kan du bo i skovens dybe stille ro med fuglefløjt og nyde træernes svajen i vinden. Haven er totalt ugeneret med mulighed for at sidde på terrasserne og nyde eftermiddags- og aftensolen efter en travl hverdag. Naturgrunden er omkranset af skov og udlagt i græs. Her er stort garageanlæg på 83 kvm med støbt gulv og god loftshøjde. Villaen er beliggende i børnevenligt område med stisystem til Hvinningdal Skole. Tæt ved daginstitutioner og indkøb. 10 minutters kørsel til motorvejen mellem Århus og Herning.
 
Villaen er yderst velbeliggende for enden af blind vej og danner den perfekte ramme for en børnefamilie. Villaen er fuldmuret og opført i røde sten med nyere tag med dobbelt ensidig taghældning og energioptimeret med solceller, træ-/kompositvinduer, nye zinktagrender, stern og gavle beklædt med eternit, og der blev efterisoleret i 2014. Villaen fremstår herefter næsten vedligeholdelsesfri.
 
Villaen indeholder entre med plads til garderobe samt gæstetoilet moderniseret i 2002. Køkken/alrummet har elementer fra Kvik fra 2002. Her er mange skabe og forberedt til en stor børnefamilie. Stemningsfuld lille spisekrog samt spisestue med skønt kig ud i haven og skoven fra de store vinduespartier. I forlængelse af spisestuen er opholdsstuen med brændeovn og ligeledes med kig til skoven fra det store vinduesparti. Værelsesafdeling med fordelingsgang med nyere loftvinduer, som giver et godt lysindfald. 2 værelser med skabe samt soveværelse med walk in, som oprindeligt har været et værelse. Badeværelset er moderniseret i 2002 med bruseniche. Fra spisestuen og stuen er der udgang til et hyggeligt lukket gårdhavemiljø og haven. Stort bryggers, der ligeledes er moderniseret i 2002.
 
Ejendommen fremstår i særdeles velholdt og indflytningsklar stand. Her bor man naturskønt, hvor skovens dyr er flittige gæster på matriklen. Der er kort afstand til midtbyen. Børnene kan selv bevæge sig trygt rundt til skole, fritidsinteresser og kammerater.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning