Holmgårdevej 22, 8632 Lemming

Charme og idyl i fantastiske omgivelser

Harmonisk ejendom med mulighed for at bo 2 familier. Her er en smuk udsigt over landskabet. Ejendommen er tilbagetrukket i læ af skoven med en grund på ca. 7,8 hektar fordelt med have, en lille sø og skov med egen jagt samt fint etableret løsdrift til heste. Der er kun 8 minutters kørsel til motorvej mod Aarhus og Herning, som kan nås indenfor ca. 35 minutter.
 
Denne ejendom har flere anvendelsesmuligheder. Den kan være anvendelig til en familie, der søger en jagt- og hesteejendom med mulighed for erhverv - alternativt mulighed for selvstændig teenageafdeling eller det kan være anvendelig for 2 familier/generationer i hver sin bygning. Ejendommen byder desuden på 385 m2 udbygninger i rigtig god stand. Udover stuehuset på 211 m2 er der en stor, præsentabel lejlighed på ca. 110 m2 i den ene af gårdens længer. Lejligheden har eget køkken og bad. Her er rig mulighed for møder, kontor, beboelse mm. 
 
Ejendommen er placeret i det smukke landskab ved Hinge i Silkeborgs nordlige opland. Landskabet sammenfattes af bakkede arealer, åbne marker, skov og Hinge Sø. Stuehuset er gennemgribende istandsat i 2011 og fremstår som et lyst og stilfuldt indrettet hjem i to etager. Huset har gennemgående hvidt inventar, plankegulve og rustikke skifergulve, der står godt til husets landlige karakter. Stueplan indeholder en vestvendt stue med brændeovn, et rummeligt køkken-alrum fra Svane og et soveværelse. Dertil kommer et badeværelse og bryggers - ligeledes med inventar fra Svane. Førstesalen huser en stor stue, to værelser og et badeværelse med badekar.
 
Foruden stuehuset består ejendommen af tre længer, som kan anvendes til lidt af hvert. En af længerne er en indrettet kattepension, som pt anvendes som lager. Der er endvidere hestestald, lækkert gæsteværelse, plads til opbevaring, gildesal, værksted og hobbyrum. Der er med andre ord masser af anvendelsesmuligheder.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning