Højmarkstoften 48, Balle, 8600 Silkeborg

Arkitekttegnet villa på 175 kvm i det attraktive Balle

Højtbeliggende arkitekttegnet villa i minimalistisk stil med udsigt over grønt område, skov med kun under hundrede meter til en lille sø. Et attraktivt område i Balle med cykelafstand via sti til skole, daginstitution, indkøb, offentlig transport og midtbyen. I forlængelse af grunden, som er 1.254 kvm, er der adgang til et stort naturområde med disc golf, offentlig legeplads og sø, hvor børnene kan boltre sig i timevis. Her er nem tilgang til motorvejen, så man hurtigt kan komme til og fra byer som Herning og Aarhus. 
 
Villaen, der er fuldmuret og opført i stilrent og minimalistisk stil, er løbende moderniseret. Det er i 2 plan og er opført med ensidig taghældning med tag, der ca. er 5 år. og hvide træ/alu vinduer overvejende fra Velfac. Indvendigt byder denne unikke ejendom på et stort og lyst køkkenalrum med loft til kip og 2 store dobbelte ovenlysvinduer. Det giver et fantastisk lysindfald. Et spændende rum med plads til hele familien, og hvor udsigten kan nydes over området. Køkkenelementerne er i lys grå alu med frosted glas og er fra HTH. Her er udgang til den store velanlagte syd/vestvendte udsigtsterrasse i træ.
 
I forlængelse af køkkenet er der  en stor og lys stue med ovenlysvinduer, hvor der også er udgang til terrassen. Hertil er der en brændeovn, som er med til at skabe en hyggelig stemning. Terrassen er stor og med plads til spisebord, hvor man på de lune sommeraftener kan nyde aftensmaden. Hertil en ekstra hyggestue med brændeovn samt 3 store og lyse værelser, som benyttes som børneværelse, gæsteværelse og værksted. Gæsteværelset indeholder en hyggelig hems samt udgang til terrasse. 2 badeværelser, hvoraf det ene er stort, lyst og med bruseniche, mens det andet er med et lille fint badekar. Tilhørende bryggers med vaskefaciliteter og god opbevaringsplads.
 
1. salen bliver benyttet som voksenafdeling og indeholder 3 værelser, der benyttes som soveværelse, systue/legerum og kontor. Soveværelset og systuen/legerummet er begge med ovenlysvinduer, hvilket skaber et fantastisk lysindfald. Ønsker du at bo ugenert, har du den optimale mulighed her med netop en terrasse, hvor der udsigt ud over skovene og søen.
 
Forhaven er inddelt i flere niveauer, men er nem at holde. Her er mange frugttræer og diverse bærbuske samt et drivhus. Hertil 2 skure som benyttes til opbevaring af brænde og haveredskaber. Tilhørende carport med opbevaringsplads.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning