Højmarkstoften 48, Balle, 8600 Silkeborg

Unik arkitekttegnet villa med storslået udsigt til naturen

Unik arkitekttegnet villa beliggende tilbagetrukket på stille vej. Her er en storslået udsigt over grønt område, skov og kun få hundrede meter til en lille sø. I forlængelse af grunden, som er 1.254 kvm, er der adgang til et stort naturområde med disc golf, offentlig legeplads og sø, hvor børnene kan boltre sig i timevis. I området er der asfalterede cykel- og vandrestier med belysning. Fra boligen er der cykelafstand via sti til skole, daginstitution, indkøb, offentlig transport og midtbyen. Der er desuden nem tilgang til motorvejen, så man hurtigt kan komme til og fra byer som Herning og Aarhus. Området er kendt for at være et lukket og børnevenligt villakvarter med veletablerede stisystemer samt med kort afstand til Silkeborg Midtby.
 
Villaen, der er fuldmuret og opført i stilrent og minimalistisk stil, er løbende moderniseret. Det er i 2 plan og er opført med ensidig taghældning med tag, der ca. er 5 år. og hvide træ/alu vinduer overvejende fra Velfac. Indvendigt byder denne unikke ejendom på et stort og lyst køkkenalrum med loft til kip og 2 store dobbelte ovenlysvinduer. Det giver et fantastisk lysindfald. Et spændende rum med plads til hele familien, og hvor udsigten kan nydes over området. Køkkenelementerne er i lys grå alu med frosted glas og er fra HTH. Her er udgang til den store velanlagte syd/vestvendte udsigtsterrasse i træ. I forlængelse af køkkenet er der  en stor og lys stue med ovenlysvinduer, hvor der også er udgang til terrassen. Hertil er der en brændeovn, som er med til at skabe en hyggelig stemning. Terrassen er stor og med plads til spisebord, hvor man på de lune sommeraftener kan nyde aftensmaden. Hertil en ekstra hyggestue med brændeovn samt 3 store og lyse værelser, som benyttes som børneværelse, gæsteværelse og værksted. Gæsteværelset indeholder en hyggelig hems samt udgang til terrasse. 2 badeværelser, hvoraf det ene er stort, lyst og med bruseniche, mens det andet er med et lille fint badekar. Tilhørende bryggers med vaskefaciliteter og god opbevaringsplads. 1. salen bliver benyttet som voksenafdeling og indeholder 3 værelser, der benyttes som soveværelse, systue/legerum og kontor. Soveværelset og systuen/legerummet er begge med ovenlysvinduer, hvilket skaber et fantastisk lysindfald.
 
Haven skal opleves. Her er en hyggelig stemning, og den idylliske have er i flere niveauer. Haven byder på mange gode hyggekroge, hvor solen kan nydes hele dagen. Her er mange frugttræer og diverse bærbuske, et drivhus med bl.a. mynte og tomater samt en urtehave med kartofler. Terrassen er hævet, hvilket giver en smuk udsigt ud over skovene og søen. Hertil 2 skure, som benyttes til opbevaring af brænde og haveredskaber. Tilhørende carport med opbevaringsplads.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning