Ansvej 38, Søholt, 8600 Silkeborg

Byhus på 215 etagemeter - kun ca. 30 minutters kørsel til Århus

Særdeles velholdt byhus fra 1930'erne på i alt 215 etagemeter med tilbygget udestue i 2 plan og desuden lukket garage, udhuse og et drivhus. Haven er et frodigt bekendtskab: Her er utallige muligheder for naturelskeren, der sætter pris på udeliv med leg og hygge. Tæt på ejendommen er der adgang til den historiske Træksti: En 7 km lang gå- eller løbetur rundt om Silkeborg Langsø. På 3 min. nås motorvejen til Aarhus og Herning. Der er 10 min. gang til Papirfabrikkens hyggelige cafemiljø, biograf og fitnesscenter, og 15 min. gang til Silkeborg centrum.
 
En usædvanligt velholdt og velbeliggende byejendom. Villaen er løbende moderniseret med respekt for husets oprindelige arkitektur og detaljer. Vinduerne er delvist udskiftede, mange med lyddæmpende ruder. Trægulvene er originale pitch pine planker. Tagstenene i hovedhuset er K21 tegl. Fra det flotte indgangsparti kommer man ind i hall'en med en trappe, der snor sig gennem hele huset. Det høje stueplan indeholder køkken med en hyggelig spisekrog og udsigt til haven. Stuen er stor og indretningsvenlig. Den står med de originale trægulve og har et flot lysindfald fra karnappen. Fra stuen åbner en dobbelt glasdør op til et hyggeligt TV-rum. Stuen har udgang til en stor udestue/glashus med højt til loftet. Fra udestuens lille balkon kan man overskue haven fra alle vinkler - det grønne rum trækkes ind i huset og nydes året rundt. Fra udestuen er der adgang både til have og kælderplan. 1. salen indeholder repos med indbyggede skabe, 2 gode værelser og badeværelse med bruseniche og gulvarme. Kælderen er særdeles anvendelig og indeholder 2 lyse disponible rum med indbyggede skabe, et charmerende gæstetoilet og et stort luksuriøst badeværelse, som er bygget for 3 år siden med gulvvarme, bruseniche med unidræn og væghængt bidet-toilet. Yderligere er der et stort bryggers/vaskehus med plads til vaskesøjle, fryser og diverse hobbyaktiviteter.
 
Den præsentable forhave er flisebelagt og giver mulighed for at parkere flere biler. Haven er sydøstvendt og har sol fra tidlig morgen til aften. Den charmerende indretning med mange små rum og terrasser er skabt til både leg og stillestunder - ligesom den inviterer til familiehygge og fester med grill og bål. Haven bugner af frugttræer og bærbuske til den hjemmelavede marmelade, og i drivhuset kan du dyrke dine egne tomater og agurker. I værkstedet kan handymanden eller -kvinden bakse med cyklen eller bilen, og der er rigelige opbevaringsmuligheder til f.eks. outdoorudstyr i baghusets frostfri rum.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning