Sensommervej 35B, Resenbro, 8600 Silkeborg

Arkitekttegnet etplansvilla i Resenbro

Arkitekttegnet og delvist fuldmuret etplansvilla beliggende i det naturskønne og bynære Resenbro. Boligen, der er opført i 1987 med tilbygning i 2001, er beliggende i et roligt villakvarter tæt ved Silkeborg Golfklub og den smukke natur omkring Gudenåen. Ejendommen, der er velindrettet med en god planløsning, er beliggende tæt på naturstien, som indbyder til smukke naturoplevelser i det fri på cykel-, løbe- eller gåtur til byen. Fra boligen er der desuden kort afstand til motorvejen mod Herning eller Aarhus, skole, daginstitution, indkøbsmulighed og Silkeborg midtby, hvor gågaden og det smukke havnemiljø kan opleves. Tilmed kort afstand til den Kunstige Sø, hvor der er mulighed for en dukkert.
 
Villaen er særdeles velholdt og indeholder entré med klinker og adgang til bryggers med vaskefaciliteter og opbevaringsplads. Herfra adgang til stort og lyst køkkenalrum med plads til spisebord. Køkkenet er velholdt og i lyse elementer. I forlængelse af stuen er en spisestue med højt til loft og i skønt lysindfald fra ovenlysvinduerne. Her er udgang til terrassen. Hertil er en hyggelig stue ligeledes med udgang til terrassen. Børneafdeling med 3 lyse værelser, hvor det ene er med indbyggede skabe og udgang til haven. Dette værelse kan benyttes som en ekstra entré, hobbyrum eller et grovkøkken. Et af de andre værelser er med loft til kip, hvor der er plads til etablering af en hems. Hertil voksenafdeling med stort soveværelse med indbyggede skabe. I forbindelse heraf et velholdt badeværelse med lyse klinker og bruseniche.
 
Stor og ugeneret have med plads til boldspil, leg og urtehave. Her er flere hyggekroge. Stor og hyggelig terrasse, hvor familien samlet kan nyde solen på de lune sommerdage. Stort skur med plads til værksted, haveredskaber og opbevaring. Tilhørende carport med plads til bil. Flisebelagt forhave, hvor der også er plads til flere biler.