Bjørnestræde 2, Virklund, 8600 Silkeborg

Indflytningsklar familievilla i attraktive Virklund

På lukket blind vej er denne velholdte etplans familievilla beliggende. Et særdeles attraktivt område med få 100 meter til skoven, Almind sø og Uglsø. Her er mindre end 10 minutters gang til det populære badeområde ved Østre Søbad. Her kan hverdagen med familien byde på en dukkert i Almind sø samt utallige løbe- og mountainbikeruter. Kun ca. 3 km til Silkeborg centrum samt kort afstand til daginstitutioner og skole. Den ene integrerede daginstitution kan nås indenfor 5 minutters gang. Virklund har p.t. indkøb ved Brugsen, og et stort nyt indkøbsområde forventes færdig indenfor de næste par år. Endvidere kan man benytte sig af idrætsfaciliteterne i Virklund Fritidscenter samt blive medlem af Virklund Outdoor.
 
Villaen, som er opført i 2001, indeholder stor rummelig entré med plads til stort skabsarrangement og vaskemaskine/tørretumbler. Køkkenet fremstår velholdt med lyse elementer og nyere køkkenø. Fra køkkenet kan man åbne op til haven og den overdækkede terrasse, hvor der er plads til hele familien kan samles. I både entré, køkken og alrummet er der samme gennemgående klinker. Alle med gulvvarme. Alrummet er desuden moderniseret med Troltektlofter. Stuen er naturligt adskilt fra alrummet med dobbeltdør. Værelsesafdeling/børneafdeling indeholdende to gode værelser. Hertil lyst badeværelse med bruseniche. Forældreafdelingen indeholder rummeligt soveværelse med skabsvæg og adgang til badeværelse.
 
Tilhørende spændende anlagt have i flere niveauer med plads til leg. Ydermere kan der nævnes dobbeltcarport med plads bilerne, samt rum til opbevaring af haveredskaber og diverse outdoorudstyr.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning