Landlystvej 35, Sydbyen, 8600 Silkeborg

Moderniseret byhus med sydvestvendt tagterrasse

Byhus i hjertet af Silkeborg med kun få hundrede meter til en lille park og mange muligheder for adgang til skove og søer. Her kan bl.a. fremhæves gåafstand til Lyngsø samt cykelafstand til naturstien, badesøen Almind sø og Ørnsø. Cykel- og gåafstand til Silkeborgs gågademiljø og ligeledes gåafstand til indkøb, Vestre Skole, daginstitutioner, boldbaner og Sydbyhallen. 
 
Villaen, der er attraktivt beliggende i Sydbyen, er meget velholdt og fremstår med en charme og sjæl, som skal opleves. En hyggelig lukket have med flere terrasser, hvor man ugeneret kan nyde solen. Her er også plads til børnenes leg. På grunden er der et ældre og charmerende udhus, som giver en god stemning i haven.
 
Villaen indeholder entre med klinkegulv og indbyggede skabe og har plads til vaskefaciliteter. Fra entreen går man ind i det flotte moderniserede køkken/alrum med Invita-elementer fra 2010 og klinkegulv med varme. I åben forbindelse med køkken/alrummet er der en dejlig lys stue med udgang til haven via et nyt dørparti. Fra stuen er der opgang til 1. sal, der er nyopført i 2005. Yderligere i stueplanen er der en fordelingsgang med klinker med gulvvarme, badeværelse med bruseniche samt 3 gode værelser, alle med nyere parketgulve.
 
1. salen indeholder dejligt lyst soveværelse med parketgulv og walk-in og har direkte adgang til stor vestvendt tagterrasse, hvor solnedgangen kan nydes i fulde drag, værelse med fransk altan og parketgulv samt badeværelse med skibsplankegulv og bruseniche. Derudover en repos. Over såvel soveværelset som det andet værelse mod øst er der hems med vinduer, der givet et godt lysindfald til reposen. På reposen er der loft til kip med synlige spær, hvilket giver en fantastisk rumfornemmelse. 
 
Tilhørende carport, overdækning til cykler m.v. og godt værksted. Endvidere er der god plads til parkering på egen grund. 
 
En villa midt i centrum, hvor stilheden kan nydes i fulde drag.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning