Frank Jægers Vej 24, Balle, 8600 Silkeborg

Dejlig familievilla beliggende i roligt og trygt område

Særdeles velindrettet, velholdt og ugeneret beliggende familievilla i et plan for enden af lukket stikvej i Balle. Frank Jægers Vej er beliggende tæt ved lille skov og store fællesarealer med legeplads. Her er børnevenlig vej til skole, daginstitution og indkøb. Inden for gåafstand er her ligeledes gode idrætsfaciliteter med sportshal. Fra boligen er der desuden kun få minutters kørsel til Silkeborg Midtby samt kort afstand til offentlig transport. Hertil endvidere kort afstand til motorvejen mellem Århus og Herning.
 
Villaen indeholder entré med lyse klinker og med adgang til gæstebadeværelse, ligeledes med lyse klinker og med bruseniche. Hertil indeholder boligen 3 store værelser med indbyggede skabe og godt lysindfald samt et stort og lyst soveværelse med et "indhak", som benyttes som walk-in closet. Fra soveværelset direkte adgang til et stort badeværelse, ligeledes med lyse elementer og bruseniche. Stor og hyggelig opholdsstue med skydedøre ud til terrassen med eftermiddagssol. Her er god plads til bl.a. et stort havebord, hvor familien kan nyde aftensmaden samlet på de lune sommeraftener. I forlængelse af opholdsstuen er der et lille gennemgangsværelse, som benyttes som kontor. Stort og lyst køkkenalrum med et godt lysindfald fra de store vinduespartier samt udgang til haven. Bryggers med vaskefaciliteter i forlængelse af køkkenalrummet og tillige med udgang til haven.
 
Stor, charmerende og ugeneret have med flere terrasser og hyggekroge, hvor både morgen-, eftermiddags- og aftensolen kan nydes i fulde drag. Haven er inddelt med urtehave med drivhus og flere bærbuske, herunder solbær og blåbær samt en opvokset lukket have. Ud over hyggekroge er her en stor græsplæne med god plads til leg. Haven er nem at passe. 
 
Tilhørende carport med værksted samt overdækning med plads til haveredskaber/cykler m.v.
 
En oplagt villa til børnefamilien, som sætter pris på et sikkert og trygt nærmiljø med gode stisystemer og som samtidig ønsker en moderne villa.