Lilleøvej 58, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

Arkitektonisk villa med tilhørende fælles bådelaug

Arkitektonisk spændende villa med tilhørende fælles bådelaug. Villaen er beliggende i det attraktive Sejs-Svejbæk. Et yderst børnevenligt kvarter med gå-afstand til Sejs Skole og er samtidig et lukket område tæt på flere dagligvarebutikker og slagter. Her er 5 minutters gang via sti til Borresø og Lilleøvejs private bådelaug, hvor der er fine muligheder for badning fra den fælles bådebro. Der er gode muligheder for at nyde sommeraftenerne med sejlads til Himmelbjerget eller mod havnen i Silkeborg med et hyggeligt cafémiljø.
 
Villaen er velbeliggende for den aktive børnefamilie, som ønsker at have kort afstand til sø og skov. Her kan også fremhæves Sindbjerg og Stovbjerg. Kort afstand til fællesareal med boldbane og legeplads samt børnevenligt med stisystem til skole, fritidsaktiviteter og daginstitutioner. Fra boligen er der 10 minutters kørsel i bil eller bus til Silkeborg, 5 minutter til motorvejen i bil. Gåafstand til tog med forbindelse til Herning til Århus.
 
Villaen er opført i kvalitetsmaterialer, som understøtter den gennemførte arkitektur på bedste og fornemste vis. Fremstår med nyere vinduer og tagkonstruktion fra medio 90'erne med glaseret tegl. Villaen indeholder kombineret bryggers og entre med tidsløse elementer i sort og stort skydedørsparti med gode opbevaringsmuligheder. Husets hjerte er det unikke køkken/alrum med gennemgående gipslofter. Køkkenet er skiftet i 2010 med elementer fra Kvik i en høj kvalitet. Her kan bl.a. nævnes granitbordplade, kvalitets hårde hvidevarer med indbygget kaffemaskine og loftemhætte. Køkken/alrummet er i åben forbindelse til nedsænket stue. Her er udgang til et meget stort delvist overdækket gårdhavemiljø. Tagkonstruktionen er med indbyggede ovenlysvinduer. Gårdhavemiljøet anvendes som et ekstra rum, som sælger har indrettet med loungesæt og spisebordsæt. I forlængelse af det overdækkede areal er der et stort flisebelagt område, som er velindrettet med et stemningsfyldt vandspejl, og her er et skønt kig over den lukkede, opvoksede have. Moderniseret og eksklusivt badeværelse velindrettet med sort element, messing armatur, væghængt toilet og stor rummelig bruseniche med bred glasdør. Fra fordelingsgangen er der yderligere adgang til 2 gode værelser og et soveværelse med stort skydedørsparti til terrassen og det overdækkede udendørsareal. 
 
Tilhørende integreret carport med værksted/redskabsskur i forlængelse. Det eksisterende loftsrum kan evt. benyttes til yderligere boligkvadratmeter (Der tages dog forbehold for myndighedsgodkendelse).