Grønnegade 21, Midtbyen, 8600 Silkeborg

Byhus på 177 kvm i hjertet af Silkeborg Midt  - 500 meter til Silkeborgs stemningsfulde gågademiljø og til Lunden.

I hjertet af Silkeborg Midt - 500 meter til Silkeborgs stemningsfulde gågademiljø og midtbyen - ligger dette byhus på 177 kvm. Her kan du bo tæt på byen og samtidig leve tæt på naturen. Omgivelserne indbyder til at nyde de skønne sommeraftener ved Lunden, der er kendt for de smukke bøgetræer og direkte adgang til Silkeborg søerne. Her er cykelafstand til Aggerholm ved Almindsø samt ca. 10 minutters gang til de attraktive skove omkring Silkeborg Bad og Ørnsø. 
 
Villaen er i dag inddelt i 3 lejligheder og kan meget nemt genetableres til enfamiliesvilla. Her er et unikt og hyggeligt gårdmiljø med tilhørende baghus med vaskerum og depotrum. Et overdækket areal bagerst i haven samt en mindre garage, som i dag anvendes til opbevaring. 
 
Huset fremstår lyst med store reelle rum og indeholder entré med adgang til 2 stuer en suite med et godt lysindfald fra de mange vinduespartier. Herfra er der udgang til gårdhaven. Centralt i stueplanen er der et mindre køkken i lyse elementer med flere muligheder for at lave et stort køkken/alrum. Derudover er der i stueplanen et mindre badeværelse med bruseniche. Fra entreen er der ligeledes adgang til værelsesafdeling med 2 store værelser og til et mindre køkken, som også kan ændres til vaskerum. I forlængelse heraf er der adgang til et mindre badeværelse og 2 disponible rum.  
 
Førstesalen indeholder en stor og lys stue med et skønt lysindfald fra karnappen samt 2 lyse værelser, hvor det ene værelse ligeledes har et godt lysindfald fra karnappen og er med indbyggede skabe. Rummeligt køkken i lyse elementer samt badeværelse med bruseniche. 
 
Tilhørende kælder med lav lofthøjde og kun anvendelig til opbevaring.
 
Kombinationen af en super beliggenhed i centrum af byen, ejendommens muligheder og det hyggelige gårdhavemiljø gør, at denne ejendom skal ses og opleves!

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning