Løvfaldsvej 13, Resenbro, 8600 Silkeborg

210 etagemeter villa beliggende på attraktiv vej i Skærbæk/Resenbro med få hundrede meter til Naturstien, skov og natur.

Velholdt 2 plans villa beliggende i det naturskønne og bynære Skærbæk/Resenbro. Roligt villakvarter tæt ved Silkeborg Golfklub og den smukke natur omkring Gudenåen. Ejendommen er beliggende tæt på Gjernstien og Trækstien, som indbyder til smukke naturoplevelser i det fri på cykel, løbe- eller gåtur til byen.Her er desuden kort afstand til motorvejen mellem Herning og Århus samt kort afstand til skole, daginstitution, indkøbsmulighed. Endvidere kort afstand til Trækstien langs Gudenåen, golfbanen, Hårup Sande og Den Kunstige Sø, hvor der er mulighed for en dukkert samt Silkeborg Midtby, hvor gågaden og det smukke havnemiljø kan opleves.
 
Villaen indeholder entre med adgang til fordelingsgang, 4 store og lyse værelser, hvor 3 af dem er med indbyggede skabe. Her er udgang til sydvestvendt terrasse. Lyst gæstetoilet i hvide elementer samt badeværelse med blå klinker, bruseniche og badekar. Stort og lyst køkkenalrum med plads til spisebord. De lyse køkkenelementer er fra Kvik. Her er et godt lysindfald fra de store vinduespartier. Stor og hyggelig stue med udsigt til naturen. Stort og lyst bryggers med vaskefaciliteter. Underetagen består af stor og hyggelig stue, som er godkendt til beboelse og som benyttes til hobbyrum/aktivitetsrum. Her  er der vinduesparti fra gulv til loft og direkte udgang til terrasse. Yderligere 2 disponible rum, som kan benyttes til opbevaring.
 
Stor have med flere hyggekroge, frugttræ, urtehave samt plads til bold og leg. Stor overdækket sydvestvendt terrasse, hvor aftensolen kan nydes med familien samlet. Her er en udendørs pejs, som kan benyttes til madlavning.
 
Tilhørende carport og garage med plads til flere biler samt god opbevaringsplads.