Linå Skolebakke 22, Linå, 8600 Silkeborg

Velholdt familievilla i Linå

For enden af en lukket vej i det hyggelige mindre landbysamfund, Linå, ligger denne velholdte villa med plads til børnefamilien samt en god have med plads til leg og boldspil.
 
Villaen er opført i velkendte materialer og indeholder 212 m2 boligareal, som fordeler sig på entre med adgang til skønt stort spisekøkken med mulighed for alrum med flot lysindfald og kig til haven fra store vinduespartier. Køkkenet er velindrettet med elementer fra Invita. Hyggelig stue med plads til hele familien og udgang til flisebelagt terrasse. Fra stuen er der en skøn udsigt til haven og et lille naboareal med nåletræer. Stueplanen indeholder derudover 2 gode værelser og velholdt badeværelse istandsat i 90’erne med hvidt element og klinker med gulvvarme. Tillige bryggers/bagindgang med plads til vaskefaciliteter.
 
Førstesalen indeholder et stort lyst multirum/stue med mange anvendelsesmuligheder og herfra udgang til altan. Yderligere 3 værelser og et badeværelse med bruseniche. Hyggelig lukket have, som er velanlagt med flere hyggekroge og drivhus.
 
Yderligere redskabsrum, brændeskur og stor lukket garage på 48 m2 med udnyttet overetage. Her er plads til hobbies m.v.
 
I Linå er der dagplejere, vuggestue/børnehave og sportshal med mulighed for forskellige fritidsaktiviteter. Byen har også sit eget fitnesscenter i den lokale idrætsforening, og der er i det hele taget mange lokale foreninger med mulighed for forskellige aktiviteter for alle aldersgrupper. Fra ejendommen er der kun ca. 12 minutters kørsel til torvet i Silkeborg og 30 minutters kørsel til Århus midtby. På 5 minutter kan du være på motorvejen mod Aarhus og Herning.