Paradisbakken 16, Virklund, 8600 Silkeborg

Unik beliggende ejendom omgivet af smuk natur.

Unik beliggende ejendom omgivet af smuk natur. Her har du for enden af haven en lille bæk og udsigt over Virklund skovene. Villaen er beliggende på lukket vej med godt naboskab, og foran huset et fælles område med lille legeområde. På få minutter er der adgang til skovene og søerne omkring Paradiset samt Paradislejren. Her er utallige løbe- og cykelstier i og omkring skovene, mod Himmelbjerget og Silkeborg. Området er særdeles børnevenligt med gåafstand til Virklund Skole, daginstitutioner, fritidscenter, indkøb og frisør. Virklund har et aktivt lokalmiljø og en velfungerende sportsforening for hele familien. Derudover er der mulighed for indmeldelse i Virklund Outdoor, som tilbyder mange naturoplevelser.
 
Huset fremstår moderniseret med pudset facade, træ/alu vinduer fra 2018 og eternittag. Her er energioptimeret med solceller og byder på en velindrettet planløsning på i alt 210 etagemeter fordelt på stueetage og 1. sal. En sjældent udbudt villa, der kan tilbyde god plads til den store børnefamilie. Præsentabel forhave med indgangsparti, der indeholder kombineret entré og bryggers. Moderniseret med klinker, plads til vaskefaciliteter og god garderobe- og skabsplads. Herfra adgang til lyst badeværelse med bruseniche og badekar. Husets hjerte og opholdsrum er det meget store og åbne køkken/alrum med brændeovn og åben forbindelse til stuen. Herfra trappe til 1. sal. Køkken/alrummet er moderniseret med køkkenelementer i hvidt. Her er god plads til spisebord og herfra kan udsigten nydes over natur og skov. Tillige er der udgang til haven. I forlængelse af stuen er der en nyere glasstue, som sælger bruger året rundt. En unik mulighed for at nyde udsigten over naturen, opleve de forskellige årstider og det rige fugle og dyreliv. Herfra udgang til haven og terrassen. I stueplan er der kontor/værelse med skabsplads. 1. sal indeholder stor og lys stue med et godt lysindfald og udsigt fra de 4 store velux vinduer. I forlængelse af stuen et der et åbent kontormiljø og herfra fordelingsgang med adgang til 4 lyse værelser med fyrtræsgulve. 2 af værelserne indeholder loft til kip med store VELUX ovenlysvinduer samt hems. Fra stuen er der yderligere udgang til østvendt svalegang, hvor morgensolen kan nydes. Dertil endnu en brændeovn, hvilket er med til at skabe en hyggelig atmosfære. Ydermere et stort og moderniseret lyst badeværelse i hvide elementer med aflukket brusekabine.
 
Tilhørende nem have med plads til boldspil og leg. Carport samt stort redskabsrum med god plads til opbevaring og yderligere brændeskur i haven. 
 
En oplagt bolig til børnefamilien, som ønsker god plads og ikke mindst en børnevenlig og naturskøn beliggenhed.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning