Stoubjergvej 6, Sejs-Svejbæk, 8600 Silkeborg

2 plans villa på 140 etagemeter unik beliggende i yderste række til Sindbjerg og Stoubjerg

2 plans villa på 140 etagemeter unik beliggende i yderste række til Sindbjerg og Stoubjerg. Her kan du nyde udsigten til det fredede område Sindbjerg og Stoubjerg, mens maden tilberedes eller ved hyggelige middagsstunder fra spisebordet i stuen og fra den nyere opførte forhøjede træterrasse fra 2019. Sindbjerg og Stoubjerg er to lyngdækkende toppe i et hedeområde nord for Sejs og Borre sø. Det blev dannet i istiden. Fra villaen er der kun 5 km til Silkeborg midtby. Ligeledes er der gå-afstand til Silkeborgsøerne, der indbyder til aktivt liv i båd og kajak. Sejs er et børnevenligt område med trafiksikkert stisystem til skole og daginstitutioner. Gode indkøbsmuligheder med dagligvarebutikker, slagter, bager og konditor. Der er få minutters kørsel i bil eller bus til Silkeborg. Motorvejen skaber nem forbindelse til Aarhus og Herning.
 
Villaen er moderniseret indvendigt og indeholder entre med nedgang til underetagen. Stort køkken/ alrum med spisebordsplads, hvorfra der er udsigt til Sindbjerg og Stoubjerg. Her er rig mulighed for at følge årstiderne og det rige dyreliv. Køkkenet er moderniseret i klassiske hvide elementer. Fra køkken/ alrummet er der udgang til en stor træterrasse. Stuen er stor og har et godt lysindfald, fyrtræsgulve og brændeovn, hvilket er med til at skabe en hyggelig atmosfære. Gæstetoilet med væghængt toilet og velvalgte mørke klinker. Underetagen, som ligeledes er moderniseret, har en god loftshøjde og er derfor meget anvendelig. Den indeholder en bred fordelingsgang med klinkegulv og fremstår velindrettet med vaskefaciliteter. Herfra er der adgang til to disponible rum med egeparket. De to disponible rum anvender sælger til beboelse. De kan også benyttes som multirum og opbevaringsrum. Moderniseret badeværelse med bruseniche og med mørke klinker i tråd med gæstetoilettet.
 
Ønsker man at bo med naturen som nærmeste nabo. er der en unik mulighed her, hvor man kan få gode naturoplevelser og samtidig har fornemmelsen af, at der er luft omkring huset.
 
Tilhørende indkørsel med grusbelægning og plads til flere biler.