Dalstrøget 10, Balle, 8600 Silkeborg

Mindre villa eller byggegrund i Balle med mulighed for opførelse af din drømmebolig

I børnevenligt og roligt villakvarter i Balle finder du dette hus i et plan. Boligen er velbeliggende på dejlig villavej med et nærmiljø, som byder på veletablerede stisystemer til skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter, offentlig transport samt indkøb. Området har endvidere flere grønne områder, som indbyder til boldspil og leg. Fra boligen er der ligeledes nem adgang til Silkeborg midtby og motorvejstilkørslen, som giver hurtig adgang til byer som Århus og Herning.
 
Villaen er beliggende på en grund på 633 kvm med tilhørende carport og redskabsrum. Bagerst på grunden er der et udhus med plads til opbevaring. Huset er renoveret med ståltag og med gule mursten. Villaen indeholder entre med direkte forbindelse til stuen. I stuen er der tæppe og godt lysindfald fra ovenlysvindue. Herfra forskudt plan til mindre køkken med spiseplads. Fra køkkenet er der udgang til en stor overdækket terrasse. Soveværelse med skabe. Badeværelse med bruseniche. Fra badeværelset er der adgang til et mindre bryggers med vaskesøjle. Bryggerset er et disponibelt rum og indgår ikke i boligarealet.
 
Såfremt du ønsker at opføre et nyt hus på grunden, er det også en mulighed. Der foreligger p.t. ikke nogle tegninger på nybyg eller godkendelser.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning