Åhavevej 14, 8600 Silkeborg

Bo på en af Silkeborgs mest attraktive veje med kun 200 meter til Havnen

Bo på en af Silkeborgs mest attraktive veje med kun 200 meter til Havnen. Over for ejendommen er der adgang til Gudenåen og mindre bådpladsområde. En helt unik beliggenhed, hvor man fra huset kan se Gudenåen og fornemme stemningsfyldt sommerliv og bådeliv omkring Havnen. Her bor du i byen og tæt på Nordskoven. Her kan du også opleve det rekreative område Indelukket, som bl.a byder på Museum Jorn, spisesteder, minigolf og lystbådehavn. Få hundrede meter til Silkeborg centrum, gå-gademiljøet og Papirfabrikkens cafeliv, biograf, fitness og Jysk Musikteater.
 
Villaen indeholder 210 etagemeter som fremstår indflytningsklar og er ombygget indenfor de seneste 2 år. Fremstår ombygget med respekt for husets oprindelige herskabelige stil. Fra præsentabel nyaanlagt flisebelagt bred indkørsel med plads til flere biler er der adgang til hyggelig have og gårdhave. Gårdhaven ligger godt for solen med aften og eftermiddagssol. Gårdhaven er aflukket med galvaniseret port og her er trappe med adgang til køkken/alrummet. Huset er opført i 3 plan og fremstår pudset og nymalet med Dannebrogsvinduer i træ/alu. Her er tilhørende mindre garage og værksted samt fra gårdhaven adgang til stort overdækket areal og udhus til opbevaring af forskellige outdoorudstyr.
 
Villaen indeholder hall med loft op til kip og med flot lysindfald. Ombygget med henblik på bedre plads til garderobe og med siddebænk. En lille detalje med kig gennem glasvindue til kælderen. Fra entreen adgang til moderniseret gæstetoilet, kontor og adgang til stort nyt køkken/alrum. Køkken/alrummet er indrettet med nye specialtilpassede elementer i elegant stil med kombineret træbordplade og marmorbordplade og italienske glaserede klinker på bagmuren. Her er dampovn, kombiovn og vandhane med udtræk. Ved kogeøen er der plads til barstole. I forlængelse stor spiseafdeling med godt lysindfald fra de store og mange vinduespartier. Her er høje paneler og udgang til gårdhaven. Fra alrummet er der adgang til hyggelig mindre vinterstue godt lysindfald og med udsigt til Gudenåen. Her kan eftermiddagskaffen nydes og her er mulighed for at opleve den hyggelige stemning, når Hjejlen sejler forbi. Tv stuen er hyggelig indrettet med indbygget og specialtilpasset bogreol.
 
1. salen indeholder repos med adgang til walkin, stort soveværelse med udgang til østvendt altan ligeledes med udsigt til Gudenåen. Yderligere stort værelse samt moderniseret badeværelse med dobbelt håndvask, bruseniche med glasafskærmning og væghængt håndklædetørrer. Kælderen indeholder multirum med skabsvæg og med plads til hygge, 2 disponible rum, som sælger anvender til gæsteværelse og aktivitetsrum. De ene rum er indrettet med charmerende og stemningsfuld pejs. Stort eksklusivt badeværelse med synlige bjælker, stilfulde lyse klinker, gråt skabselement og badekar med glasafskærmning samt bruseniche. Badeværelset indrettet med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning