Gøteborgvej 12, Gødvad, 8600 Silkeborg

Arkitekttegnet og energivenlig villa med unik beliggenhed

Kvalitets- og energivenlig villa for den kræsne køber, som også sætter pris på en unik beliggenhed.
 
Villaen er beliggende i familievenligt område på lukket blind vej omgivet af skøn natur, gode busforbindelser og kun få minutters kørsel til Silkeborg midtby og Århus/Herning motorvejen. Eftertragtet og børnevenligt område med mange cykelstier til flere daginstitutioner, skoler, gymnasier og indkøb. Området har nye idrætsfaciliteter med hal, multihus, klub lokaler, café, køkken og aktivitetsrum. Området byder også på en Danmarks bedste golfbaner samt udendørs fodboldbaner. Gudenådalen i nabolaget bugter sig vej gennem terrænet, hvor der er optimale muligheder for den aktive familie.
 
Denne villa er fuldmuret, arkitekttegnet og tilpasset til omgivelserne. Udsigten og stedet udståler en dejlig ro. Villaen er opført i 2008 i velvalgte kvalitetsmaterialer med bl.a. zink inddækning, træ/aluvinduer, arkitekttagrender og teglsten. Villaen er stort set vedligeholdelsesfri og har energimærke B. Der er trådløst alarmsystem i samtlige døre og vinduer.
 
Her kan bl.a. fremhæves en yderst spændende planløsning med de gennemgående gulve i hele huset, der enten er travertin klinker eller børstet eg. Ligeledes fokus på godt lysindfald i alle rum med flere ovenlysvinduer og god rumfornemmelse med lofttil kip i de fleste rum. Indeholder: Lys entré med travertin klinker, stort bryggers med mange skabe, eksklusivt køkken/alrum, som er husets hjerte og som ligeledes har et godt lysindfald fra ovenlysvinduer med motor og regnsensor. Dernæst kan fremhæves quooker, 2 indbygningsovne og viktualierum. I køkken/alrummet er der tillige store vinduespartier fra gulv til loft med skydedør ud til stort overdækket areal. Dette tilfører huset et ekstra rum samt mulighed for at forlænge udeophold. Her er der udsigt til grønt område, og da huset er beliggende i yderste række, kan du sidde helt ugeneret. I forskudt plan fra køkken/alrummet er stuen med ensidig taghældning. Her er der speciallavede store vinduespartier fra gulv til loft, hvorfra du kan nyde udsigten over det bakkede landskab og grønne område. Endvidere forældreafdeling med walk-in/påklædningsværelse med ovenlysvindue samt lyst badeværelse med travertingulv, skabselement med stenbordplade samt bruseniche og Duravit badekar. Børneafdeling med skabsgang og adgang til 2 store børneværelser, begge med adgang til hems. Tilhørende badeværelse med bruseniche. Yderligere et ekstra værelse til kontor eller gæsteværelse.
 
Dobbelt garageanlæg med elport og opbevaringsrum. Under garagen er der et stort rum på 50 kvm, hvor sælger har etableret fitnessområde og her er centralstøvsugeren placeret.
 
Dejlig ugeneret opvokset have, som skal opleves. Haveanlægget er tilpasset husets elegante stil med niveaudelte terrasser og her er flere hyggekroge. Det er unikt med den lukkede private have og foran huset er der nem adgang til stort fælles område, hvor fællesskabet med vejens beboere kan nydes. Her er tradition for Sankt Hans og sommerfest.