Thorsø Skovvej 26, Virklund, 8600 Silkeborg

Højtbeliggende sø-og udsigtsvilla

Liebhaverbolig på 178 m2 med tilhørende anneks. Villaen er højtbeliggende direkte til Thorsø på en skøn bred søgrund med udsigt til Virklund skovene og søen. Her er egen båd- og badebro. Med den centrale beliggenhed i hjertet af Virklund er der optimale muligheder for børnefamilien. Her er kun få hundrede meter til Virklund Skole, integreret daginstitution, idrætsfaciliteter, indkøb og off. transport. Her er ligeledes optimale betingelser for den sportsaktive familie, idet der er utallige muligheder i de mange skovområder.
Villaen er løbende moderniseret senest med tagpap og renovering af terrassen. Nuværende ejer har tilført ejendommen flere spændende arkitekttoniske løsninger, hvor der særligt har været fokus på udsigts- og lysforhold. Boligen byder på en spændende indretning, som allerede i entreen inspirerer til, at man har lyst til at gå på oplevelse rundt i huset. Indeholder præsentabel hall med plads til overtøj. Endvidere trappe til 1. sal og adgang gæstetoilet. Huset hjerterum er køkken-alrummet med brændeovn og med stor spiseafdeling og ligger i åben forbindelse til stuen. Herfra smuk udsigt til Thorsø, hvor årstidernes skiften og en fantastisk farvepallet kan nydes. Herfra udgang til stor renoveret terrasse. Fra stuen er der adgang til kontor eller værelse - ligeledes med udsigt samt udgang til terrassen. Værelsesafdeling med 2 børneværelser og 1 soveværelse, der er velindrettet med loft til kip og godt lysindfald fra gavlvinduesparti. Her er indbyggede skabe. Badeværelset med ekstra lofthøjde er velindrettet med Unoform element samt bruseniche. Bryggers med hvide skabe og klikegulv. 1. sal indeholder stor udsigtsstue med gipslofter og trægulve. Her kan udsigten nydes fra det store vinduesparti til kip, og her er udgang til terrasse. Velindrettet med hyggelig pejs.

Tilhørende anneks lækkert indrettet med køkken-alrum i åben forbindelse med stue. Herfra udsigt til skoven og Thorsø. Annekset opvarmes med varmepumpe. Badeværelse med bruseniche samt ekstra rum til soveværelse.

Tilhørende carport samt redskabsrum/bådhus tæt ved vandet.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning