X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3413

Areal/kælder:

171 / Nej

Rum:

6

Etager:

1

Grund:

910

Byggeår:

1988

Energimærke:

D

Økonomi

Kontantpris:

1.795.000

Udbetaling:

90.000

Brutto*:

7.696

Netto*:

6.606

Ejerudgift:

2.490

* Brutto og netto er oplyst ex. ejerudgift

Bestil fremvisning

Smedebakken 30, Them

Velholdt rummelig 1-plans familievilla under en times kørsel fra Aarhus. En oplagt bolig til den store familie eller familien, der bare gerne vil have god plads, i et naturskønt område og med kun 45 min. i bil til Aarhus og 30 min. til Herning. Desuden gode togforbindelser til Aarhus fra Silkeborg og Ry.

Villaen ligger centralt i Them, tæt på skov og marker og naturstien mellem Horsens og Silkeborg. Them er et veletableret bysamfund med skole til og med 10. klasse, daginstitution, svømmehal og multihal, samt indkøbstorv med supermarkeder. Derudover et nyt bibliotek og medborgerhus, der byder på sociale arrangementer.

Boligen fremstår pæn, velholdt og indflytningsklar. Den er praktisk indrettet i ét plan og består af rummelig entre/bryggers med plads til både garderobe og vaskefaciliteter. Herfra er der adgang til det store køkken/alrum med udgange til terrasse både for og bag huset. Et åbent kontor-alrumsmiljø i den ene ende, et pænt og lyst køkken i midten og spiseafdeling i den fjerneste ende, hvor der er brændeovn. Alrummet er adskilt med franske døre til en hyggelig TV-stue med godt lysindfald fra de store vinduespartier. Herfra er der udsigt til en stor skøn sydvendt og ugeneret terrasse, som kan danne ramme om familiefester og hyggelige grillaftener mm. Villaen rummer 3 gode børneværelser og et stort soveværelse alle med faste skabe, 2 pæne badeværelser med gulvvarme, bruseniche og med badekar i det ene. Derudover carport og redskabsskur samt en stor lukket baghave hævet op i plateau med god udsigt til skov/natursti, og velegnet til f.eks. drivhus, legehus eller bålplads.

Alt i alt en oplagt mulighed for børnefamilien, som ønsker en praktisk boligløsning i et børnevenligt nærmiljø midt imellem Herning og Aarhus.

plantegning