X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3530

Areal/kælder:

137 / 22

Rum:

6

Etager:

2

Grund:

743

Byggeår:

1965 / 1993

Energimærke:

D

Store billeder

Solgt

Dalstrøget 41, Balle

I børnevenligt og roligt villakvarter i Balle finder du dette velplacerede 2-planshus. Boligen er velbeliggende på dejlig villavej med et nærmiljø, som byder på veletablerede stisystemer til skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter, off. transport samt indkøb. Området har endvidere flere grønne områder, som indbyder til boldspil og leg. Fra boligen er der ligeledes nem adgang til Silkeborg midtby og motorvejstilkørslen, som giver hurtig adgang til byer som Århus og Herning.

Villaen ligger særledes smukt placeret, med udsigt over Silkeborg, området og skovene. Boligen fremstår i 2 plan. Stueetagen består af entré i åben forbindelse med rummeligt bryggers. Lyst badeværelse som fremstår med hvide elementer, samt badekar. Endvidere køkken/alrum med brændeovn, hvor hele familien kan samles og nyde hinandens selskab. Lys stue med flot lysindfald samt udgang til udestue. Fra stuen opgang til 1. sal, som består af repos med mange anvendelsesmuligheder. To gode børneværelser. Endvidere stort soveværelse med udgang til altan med fantastisk udsigt over Silkeborg. Kælderen består af garage samt depotrum.

Charmerende have i flere niveauer, hvor der er flere hyggekroge. Her kan man nyde de lange sommeraftener med udsigten over Silkeborg.