X

Fakta om boligen

Sagsnr:

A2255

Areal/kælder:

73 / Nej

Rum:

2

Etager:

1

Grund:

0

Byggeår:

2005

Energimærke:

C

Store billeder

Solgt

Vestergade 79V, 1. tv, Silkeborg Midtby

Centralt i Silkeborg finder man denne nyere opførte andelslejlighed fra 2005. Her er man i kort gåafstand fra alle midtbyens muligheder, skole, daginstitution, indkøb, gågaden og ikke mindst den smukke natur i "Lunden", der ligger ned til Silkeborg Langsø, og som indbyder til hyggelige gåture.

Andelsboligforeningen, som består af 20 enheder, er velfungerende og har en solid økonomi. Her er fælles gårdsplads med parkeringsplads og fællesareal. Boligen fremstår i en indflytningsklar og vedligeholdelsesvenlig stand. Både fra vejen og gårdspladsen er der adgangen til en lys og rummelig opgang med dørtelefon og elevator. Lejligheden er veludnyttet og bestående af en entré med garderobeplads. Pænt badeværelse med bruseniche, plads til vaskesøjle samt væghængt toilet. Stort og lyst soveværelse med fast skabsvæg. Åbent og lyst køkken/alrum med spiseplads og et pænt og velindrettet køkken fra HTH. Fra køkkenet er der udgang til en skøn altan, og fra alrummet har man kig til gårdspladsen. Derudover er der tilhørende depotrum med god plads til opbevaring.

En oplagt mulighed for den enlige, det unge par eller seniorparret, som ønsker en vedligeholdelsesvenlig og samtidig centralt beliggende bolig. Kontakt os allerede i dag for en fremvisning af denne pæne andelslejlighed.

plantegning