X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3625

Areal/kælder:

167 / 68

Rum:

5

Etager:

3

Grund:

864

Byggeår:

2011

Energimærke:

A2

Store billeder

Solgt

Buskelundskoven 26, Buskelund

I det børnevenlige Buskelund er  denne gennemførte arkitekttegnede villa fra 2010 beliggende. Villaen er højtbeliggende med skøn udsigt over området. Boligen er velbeliggende for enden af lukket stikvej og er nabo til stort grønt fællesareal, der giver luft omkring boligen. I området er der veletablerede stisystemer, som gør det nemt at komme til skoler, daginstitutioner, fritidsaktiviteter, indkøb og offentlig transport. Desuden er her kort køreafstand til Silkeborg centrum og nem tilkørsel til motorvejen, som forkorter transporttiden til bl.a. Aarhus og Herning.

Villaen har gennemgående gips- og troltexlofter, klinke- og egeparket gulve, gulvvarme overalt, genvex- samt IHC-anlæg. Villaen består af entré med stort vindue fra gulv til loft. Herfra adgang til kontor samt rummeligt bryggers. Endvidere master bedroom med egeparket og gipslofter. Tilhørende stort eksklusivt badeværelse i gennemført minimalistisk stil i elementer fra Svane. Endvidere Duravit væghængt toilet, Vola-armatur, bruseniche og stort badekar. Opgang til to gode børneværelser med hems og troltexlofter, tilhørende gæstebadeværelse i samme minimalistiske stil. 1. sal består af stort køkken/alrum med køkkenø og elementer fra Svane. Her er loft til kip med troltexlofter, vinduer mod øst, syd og vest i forskellige størrelser, hvor man får forskellige views gennem hvert vindue. Her er plads til et stort spisebord med plads til hele familien. Hyggelig stue i åben forbindelse med køkken/alrummet. Herfra kan den flotte udsigt også nydes over området. Udgang til stor træterrasse, hvor udsigten over området kan nydes. Her er plads til, at hele familien kan samles og nyde de lange sommeraftener.

Stor dobbelt carport, rummeligt opbevaringsrum samt stort værksted med ovenlysvindue. Tilhørende solcelleanlæg som i sælgers ejertid har leveret alt strøm til hele husstanden.

plantegning
plantegning
plantegning
plantegning
plantegning