X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3672

Areal/kælder:

70 / 70

Rum:

3

Etager:

2

Grund:

622

Byggeår:

1942

Energimærke:

D

Store billeder

Solgt

Jyllandsgade 16, Alderslyst

Denne velholdte rødstensvilla på 140 etagemeter er velbeliggende på stille vej i hjertet af Alderslyst tæt ved Silkeborg Langsø. Her er gåafstand til Silkeborg Midtby, Papirfabrikken med cafémiljø, fitnesscenter og biograf. Endvidere kun kort cykelafstand til Sølystskolen, idrætsfaciliteter og daginstitutioner samt nem tilkørsel til motorvejen, hvor man på ca. 20 minutter kan nå Aarhus og Herning.

Boligen har en velanlagt og præsentabel forhave og indkørsel med flot flisebelægning. Tilhørende hyggelig ugeneret baghave med gode solforhold og som er nem at vedligeholde. Haven er inddelt i rum med frugttræer og hindbærbuske og her er god plads til legehus, boldspil og leg.

Villaen fremtræder indflytningsklar og indeholder entre med trappe til underetagen. Herfra adgang til køkken, som er velindrettet med mange skabe samt med åbning til stuen. Rummelig spisestue i åben forbindelse med stuen. Her er god mulighed for at etablere et åbent køkken/alrum. Herfra er der udgang til overdækket træterrasse, hvor der er  mulighed for at nyde tilværelsen med hele familien, mens børnene leger i haven. Derudover hyggelig stue med brændeovn. Endvidere et godt kontor/værelse med faste skabe. Underetagen indeholder et nedgangsrum med gode opbevaringsmuligheder. Et stort badeværelse, som er fremstår velholdt med bruseniche, badekar og klinker med gulvvarme. Bryggers med plads til vaskefaciliteter. 3 gode disponible rum, som af sælger har været anvendt til værelser. Tilhørende skur og værksted med muligheder for opbevaring og lignende.

En bolig, der med sin gode beliggenhed, kunne henvende sig til det unge par, den enlige med eller uden børn eller børnefamilien, som ønsker en central beliggenhed, hvor der er kort afstand til alt.  

plantegning
plantegning