X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3690

Areal/kælder:

72 / 42

Rum:

3

Etager:

3

Grund:

234

Byggeår:

1943

Energimærke:

G

Store billeder

Solgt

Bryndumsvej 22, Sydbyen

I attraktive Sydbyen finder du denne charmerende rækkevilla fra 1943, som fremstår i klassisk stil med røde teglsten og tegltagsten. Boligen rummer et samlet etageareal på 114 kvm. fordelt på 3 veludnyttede plan. Her er kun 200 meter til park med legeplads og omgivelser af en smuk natur omkring Lyngsø. Få minutters gang til  Vejlbo Mose og badesøen Almindsø. Beliggenheden indbyder til et aktivt udeliv med familien med gode muligheder for flere gå-, løbe- og cykelruter i naturskønne omgivelser. Gå-afstand til Vestre Skole, den nye REMA, daginstitution, fritidsaktiviteter samt alle midtbyens muligheder.

Boligen fremstår i en præsentabel og indflytningsklar stand. Præsentabel indgangsparti med lille terrasse, som er  delvis overdækket. Stueplan består af entré med garderobeplads og charmerende trappe til 1. sal. Pænt og moderniseret badeværelse med væghængt toilet, bruseniche og klinkegulv. Hyggelig stue med trægulv og åben forbindelse til et moderniseret JKE-køkken. Fra stuen er der endvidere udgang til en højtbeliggende udestue med fint kig  over baghaven og det charmerende nærområde. Her er der fine muligheder for at forlænge den danske sommer med hyggelige stunder med familien. 1. salen består af mindre repos, som er veludnyttet med mindre kontorplads. Derudover værelse samt stort soveværelse med indbyggede skabe. Kælderen rummer praktisk nedgangsrum med gode opbevaringsmuligheder og plads til vaskesøjle. 2 disponible rum med tæppe og som er anvendeligt til teenageafdeling eller gæsteafdeling (ikke godkendt til beboelse). Depotrum med god plads til opbevaring. Derudover er der tilhørende lukket baghave som er nem at holde samt carport med indkørsel fra Klüwersgade.

Så er du til en rækkevilla, der emmer af sjæl og charme og en central beliggenhed i top, er denne bolig absolut et nærmere kig værd.  

plantegning
plantegning
plantegning