X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3708

Areal/kælder:

88 / Nej

Rum:

3

Etager:

1

Grund:

842

Byggeår:

1967

Energimærke:

G

Store billeder

Solgt

Højtoften 11, Bryrup

Velholdt ejendom, som er velbeliggende i et roligt villakvarter med lukket vejsystem i den hyggelige og naturskønne by Bryrup. Byen byder bl.a. på skole til og med 9. klasse, daginstitution, et godt foreningsliv med mange fritidsaktiviteter og sociale arrangementer, indkøbsmulighed, off. transport og ikke mindst Bryrup Langsø og den smukke natur, som omkranser byen, og som indbyder til et aktivt udeliv med familien. Fra byen kan man desuden indenfor 30 minutters kørsel nå til bl.a. Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Brande.

Boligen fremstår i en indflytningsklar og velholdt stand med bl.a. delvist udskiftede vinduer, men med gode muligheder for, at man selv kan sætte sit præg via en modernisering. Villaen er velindrettet uden spildplads og indeholder entré med garderobeplads. Værelse samt soveværelse med faste skabe. Soveværelset har oprindeligt været delt i 2, hvilket nemt kan genetableres. Fra soveværelset er der adgang til walk-in-closet. Badeværelse med bruseniche og klinkegulv. Stor og lys stue, hvor man fra det store vinduesparti kan nyde Bryrups flotte natur. Herfra er der endvidere udgang til en hyggelig og ugeneret syd-/vestvendt terrasse, hvor sommeren kan nydes med familien, mens børnene leger i haven. Fra stuen er der ligeledes adgang til et ældre og velholdt køkken, hvor der er mulighed for at åbne op til stuen, såfremt man ønsker et åbent køkken/alrum. Fra køkkenet er der adgang til et praktisk indrettet bryggers med plads til vaskefaciliteter.

Derudover er der tilhørende muret garage med indbygget redskabsrum/værksted samt en skøn have med god plads til boldspil og leg.

En bolig, som bl.a. henvender sig til førstegangskøberen, den enlige eller seniorerne, som sætter pris på et trygt nærmiljø og naturskønne omgivelser.


plantegning