X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3733

Areal/kælder:

145 / 24

Rum:

4

Etager:

2

Grund:

2689

Byggeår:

2008

Energimærke:

Store billeder

Solgt

Vesterlundvej 208, Virklund

Drømmer du om et eksklusivt nyere arkitekttegnet bjælkehus, hvor du kan trække stikket og få et fristed, hvor årstidernes skiften kan nydes, er dette hus lige noget for dig. Bjælkehuset er placeret på en 2.689 kvm. stor grund med opstammede fyrretræer, lyngbakke, højbede og rododendron. Herfra er der en skøn udsigt over skoven, som strækker sig langs Vesterlundvej. Bjælkehuset er velplaceret i naturskønne Virklund, som giver utallige muligheder for bl.a. gå- og løbeture samt cykling på Virklunds gode cykelruter. Der er endvidere gå-afstand til flere indkøbsmuligheder med dagligvarer, slagter og bager, offentlig transport og ikke mindst kort afstand til Thorsø. Turen til Silkeborg klares på 5 min., hvor alle caféerne, butikkerne og seværdigheder som bl.a. Indelukket med minigolf, Aqua Akvariet og Ferskvandscentret venter. Der er i øvrigt gode busforbindelser til Silkeborg.

Bjælkehuset er opført i kvalitetsmaterialer og er velindrettet uden spildplads. Opført i Douglas kernetræ, tagpap med lister, afrikanske skiffer omkring soklen, kvalitetsvinduer, heraf bl.a. veluxvinduer med fjernbetjening og regnsensor samt indfarvede tagrender. Indeholder stort køkken/alrum med loft til kip og flere ovenlysvinduer og gulvvarme. Alrummet, der er i åben forbindelse til stuen, er indrettet med et eksklusivt køkken med ekstra inventar og hårde hvidevarer. Her kan fremhæves Miele kaffemaskine og varmeskuffe. Stuen er rummelig og velindrettet med en spiseplads, hvor familien kan samles og nyde hinandens selskab. Fra stuen kan man nyde udsigten over skovene og nyde årstidernes skiften. Desuden er der fra stuen udgang til en skøn delvis overdækket syd/vestvendt træterrasse på ca. 120 kvm., hvor naturen og den danske sommer kan nydes til fulde i ugenerte omgivelser. Endvidere består bjælkehuset af entre med åbent forbindelse til stort værelse. Fra værelset er der adgang til endnu et værelse og badeværelse med væghængt toilet, klinker og bruseniche. Forældreafdeling med soveværelse med dobbelt dørparti, walk-in og stort badeværelse med dobbelt vask, bruseniche, væghængt toilet samt håndklædetørrer.

Underetage med stort værksted med klinker og troldtexlofter samt viktualierum/vinkælder.

Overalt i stueetagen er der gulvvarme samt skillevægge med ekstra isolering. Yderligere er der elstik i stuegulv, lysdæmpere samt Danfoss varmeblæser monteret i gulv ved sydvendt vindue.

Sælger har i deres ejertid haft adgang til Thorsø og haft glæde af bådebro.

plantegning
plantegning