X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3653

Areal/kælder:

193 / 150

Rum:

9

Etager:

2

Grund:

1947

Byggeår:

1957 / 1970

Energimærke:

F

Store billeder

Solgt

Silkeborgvej 3, Them

Nu udbydes denne spændende og rummelige villa, som er velbeliggende på en stor og ugeneret dobbeltgrund med udstykningsmulighed på 1.947 kvm. i børnevenlige Them. Nærmiljøet er kendetegnet ved mange unge tilflyttere og tilbyder et godt lokalsamfund med bl.a. skole, daginstitution, fritidsaktiviteter, svømmehal, indkøbstorv, off. transport til Silkeborg m.v. Her er desuden kun ca. 10 minutters kørsel til Silkeborg.

Villaen byder, med sin indretning og planløsning, på mange anvendelsesmuligheder. Her kunne bl.a. være mulighed for hjemmeerhverv, bed and breakfast og lignende. Der har siden huset blev bygget været dyreklinik i ejendommen. Ejendommen er fra 1957 og fremtræder med decra tag fra 2006 og delvist udskiftede vinduer, hvilket bl.a. har medvirket til at sælger har et årligt varmeforbrug på kun ca. kr. 14.000. Fra en stenbelagt indkørsel er der adgang til carport samt indbygget garage, og via trappeopgang er der adgang til boligen, som er hævet i forhold til vejen, hvilket medvirker til en mere ugeneret beliggenhed. Stueplan består af vindfang/entré med garderobeplads. Fordelingsgang med adgang til 2 børneværelser og soveværelse med faste skabe og udgang til en ugeneret morgenaltan med flot kig til den store have. Derudover adgang til badeværelse med bruseniche, badekar og klinker med gulvvarme. Ekstra værelse/kontor med parketgulv. Endvidere lækkert og lyst køkken/alrum med ovenlysvinduer og et Hanstholm Køkken fra 2006 med åben forbindelse til spiseplads. Stor stue med ovenlysvindue, pejs og udgang til en skøn terrasse og haven, hvor der er rig mulighed for boldspil og leg. Desuden stor udestue med skydedørsparti til terrasse, som indbyder til hyggelige grillaftener med familien. Fra udestuen er der nedgang til kælderen, som består af stort depotrum til opbevaring. Praktisk vaskerum med god plads til vaskefaciliteter. Fordelingsgang med adgang til klinikrum, depotrum, disponibelt rum med adgang til et badeværelse med brus og frithængende vask. Endelig er her entré med garderobeplads og opgang til stueplan.

Samlet set en ejendom, som byder på mange muligheder for dem, som ønsker ekstra plads og udenomsareal og samtidig nyder et veletableret lokalsamfund. En oplagt mulighed for den sammenbragte familie eller børnefamilien.

plantegning
plantegning