X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3470

Areal/kælder:

211 / Nej

Rum:

5

Etager:

2

Grund:

46500

Byggeår:

1920 / 1984

Energimærke:

D

Økonomi

Kontantpris:

4.595.000

Udbetaling:

230.000

Brutto*:

18.771

Netto*:

16.380

Ejerudgift:

4.942

* Brutto og netto er oplyst ex. ejerudgift

Bestil fremvisning

Holmgårdevej 22, Silkeborg

Harmonisk ejendom med mulighed for for at bo 2 familier. Her er en smuk udsigt over landskabet. Ejendommen er  tilbagetrukket i læ af skoven med en grund på ca. 4,6 hektar fordelt med have, en lille sø og skov med egen jagt og fint etableret løsdrift til heste. Der er kun 8 minutters kørsel til motorvej mod Aarhus og Herning, som kan nås indenfor ca. 35 minutter.

Denne ejendom har flere anvendelsesmuligheder. Det kan være anvendelig til en familie, der søger en jagt- og hesteejendom med mulighed for erhverv - alternativt mulighed for selvstændig teenageafdeling eller det kan være anvendelig for 2 familier/generationer i hver sin bygning. Ejendommen byder desuden på 385 m2 udbygninger i rigtig god stand. Udover stuehuset på 211 m2 er der en stor, præsentabel lejlighed på ca. 110 m2 i den ene af gårdens længer. Lejligheden har eget køkken og bad. Her er rig mulighed for møder, kontor, beboelse mm. Udlejes pt til erhverv med en årlig lejeindtægt på godt kr. 200.000.

Ejendommen er placeret i det smukke landskab ved Hinge i Silkeborgs nordlige opland. Landskabet sammenfattes af bakkede arealer, åbne marker, skov og Hinge Sø.

Stuehuset er gennemgribende istandsat i 2011 og fremstår som et lyst og stilfuldt indrettet hjem i to etager. Huset har gennemgående hvidt inventar, plankegulve og rustikke skiffergulve, der står godt til husets landlige karakter. Stueplan indeholder en vestvendt stue med brændeovn, et rummeligt køkken-alrum fra Svane og et soveværelse. Dertil kommer et badeværelse og bryggers - ligeledes med inventar fra Svane. Førstesalen huser en stor stue, to værelser og et badeværelse med badekar.

Foruden stuehuset består ejendommen af tre længer, som kan anvendes til lidt af hvert. En af længerne er et indrettet kattepension, som pt anvendes som lager. Der er endvidere hestestald, lækkert gæsteværelse, plads til opbevaring, gildesal, værksted og hobbyrum. Der er med andre ord masser af anvendelsesmuligheder.

plantegning
plantegning
plantegning