X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3739

Areal/kælder:

120 / 20

Rum:

5

Etager:

2

Grund:

782

Byggeår:

1948 / 1974

Energimærke:

D

Store billeder

Solgt

Nylandsvej 122, Alderslyst

Nu har du chancen for at erhverve dig et af de hyggelige og populære finnehuse. Boligen er velbeliggende tilbagetrukket fra vejen og med en fin udsigt, hvor man bl.a. kan fornemme den skønne natur omkring Silkeborg i horisonten. Fra ejendommen er der desuden kun kort cykelafstand til skole, daginstitution, fritidsaktiviteter, off. transport, Silkeborg midtby og ikke mindst den smukke natur omkring Silkeborg Langsø og Odden, som indbyder til hyggelige udetimer med familien.

Boligen fremtræder generelt i en velholdt og indflytningsklar stand med en hyggelig sommerhuslignende stemning. Her er bl.a. delvist udskiftede vinduer og moderniseret badeværelse. Fra den grusbelagte indkørsel er der adgang til villaen, som har en velindrettet planløsning, der består af en entré med garderobeplads. Nydeligt badeværelse moderniseret i 2012 med væghængt toilet, bruseniche og klinker med gulvvarme. Stort og lyst soveværelse med loft til kip og faste skabe. 3 værelser, alle med trægulve, det ene med walk-in-closet og et andet med udgang til en hyggelig og ugeneret terrasse, som indbyder til dejlige sommerstunder med familien. Praktisk indrettet køkken med god arbejdsplads. Skøn stue med brændeovn og et trin ned til hyggestue. Endvidere bagindgang med nedgang til kælderen, som består af et vaskerum med plads til vaskefaciliteter samt et depotrum til opbevaring. Derudover tilhørende carport samt udhus og redskabsrum med plads til opbevaring.    

En bolig, som giver gode muligheder for bl.a. det unge førstegangskøbende par, børnefamilien, den enlige eller seniorparret, som sætter pris på en central beliggenhed i rolige omgivelser.  


plantegning
plantegning