X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3760

Areal/kælder:

265 / 115

Rum:

6

Etager:

3

Grund:

4227

Byggeår:

1965 / 1992

Energimærke:

D

Store billeder

Solgt

Linå Vesterskovvej 18, Laven

Bo tæt på både Sejs og Laven, hvor denne liebhaverejendom er er højtbeliggende på en 4.227 m2 stor grund, smukt omkranset af skov og med udsigt fra huset til Himmelbjergsøerne. Herfra er ca. 10 min. kørsel til Silkeborg og 5 min. kørsel til motorvejen, hvor du kan nå Aarhus eller Herning på under 30 minutter. Endvidere 5 min kørsel til Sejs Svejbæk med dagligvarebutikker og slagter, skole og børneinstitutioner - og til den lille hyggelige by Laven, hvis skovbørnehave ligger små 2 km fra ejendommen. Togforbindelse fra begge byer direkte til Aarhus og Herning.

Villaen fremstår særdeles charmerende med stråtag og høj rejsning og i 3 plan. Huset er inspireret af arkitekterne Friis og Moltke og seneste ombygning er sket i 2005. Stueplan består af entré/hall, som skaber fordeling mellem husets rum og niveauer. Herfra adgang til badeværelse i i lys stil og med elementer af kirsebærtræ - masterbedroom med indbyggede skabe med plads til hele garderoben. Køkkenet som er i samme stil med bl.a. gaskomfur er i åben forbindelse til stue/alrum. Her kan hele familien samles og hygge sig og samtidig nyde den smukke udsigt over Julsø og rutebådene til Himmelbjerget. Fra stuen er der udgang til syd/vestvendt udsigtsterrasse. 1. sal indeholder repos, 2 gode værelser samt en stor stue med mange anvendelsesmuligheder. Herfra udgang til endnu en syd/vestvendt udsigtsaltan, hvor man kan sidde i læ af gavlene. 1.sal består endvidere af 3 hemse. Fra en af hemsene kan man nyde en storslået udsigt , en anden giver god plads til overnattende gæster, den tredje gør et værelse mere rummeligt. Hemsene giver samlet set ekstra kvadratmeter og har mange anvendelsesmuligheder.
Underetagen består af bryggers med plads til vaskefaciliteter m. v. Her er mulighed for i stedet at indrette til teenageværelse uden nogen særlig tilladelse. Endvidere gæstebadeværelse, der er ca 6 år gammelt, med hvide vandskurede vægge, sandfarvede klinker med gulvvarme og med brus samt 2 disponible rum - et som anvendes til værelse og også kan fungere som teenagerafdeling, det andet anvendes  i dag til opbevaring. Endvidere et fyrrum. - Fra bryggers og teenagerafdeling udgang til yderligere en terrasse, hvor man kan nyde morgensolen.
Totalt ugeneret grund bestående af søer, skov, blomster, græs etc. Her har man mulighed for at trække stikket og opleve, hvordan man bliver omfavnet af naturen. Mulighed for at have mindre dyrehold med evt. får, høns eller gæs.
Tilhørende dobbelt fuldmuret garage opført 2010 med tilhørende orangeri på i alt 70 m2. Ejendommen har indlagt fibernet.